De lat voor het ontwerpen van visuele beleving ligt vandaag heel hoog. Hoewel 3D nog vaak geassocieerd wordt met complexe renders van bouwprojecten, state-of-the-art videogames of dure videoproducties, is 3D de laatste jaren eigenlijk een pak toegankelijker geworden. In vele gevallen is het maken van 3D-visualisties van een verpakking, een product of een ruimte vaak minder complex, sneller en goedkoper dan het 'echte' product te moeten stagen voor een foto- of videoshoot.

Tijdens deze webinar laten we je daarom kennismaken met de vier onderdelen van de Adobe Substance 3D collectie: Substance Painter, Substance Designer, Substance Sampler en Substance Stager en tonen we je hoe je eenvoudig materialen, patronen, beeldfilters, omgevingslichten of 3D-modellen kan creëren en in scène zetten.

Registreer je nu gratis voor deze nieuwe webinar en duik in de virtuele wereld van Adobe Substance.

https://us06web.zoom.us/webinar/register/WN_qwAHvVNBQp2YZ670Uz1jsw

De lat voor het ontwerpen van visuele beleving ligt vandaag heel hoog. Hoewel 3D nog vaak geassocieerd wordt met complexe renders van bouwprojecten, state-of-the-art videogames of dure videoproducties, is 3D de laatste jaren eigenlijk een pak toegankelijker geworden. In vele gevallen is het maken van 3D-visualisties van een verpakking, een product of een ruimte vaak minder complex, sneller en goedkoper dan het 'echte' product te moeten stagen voor een foto- of videoshoot. Tijdens deze webinar laten we je daarom kennismaken met de vier onderdelen van de Adobe Substance 3D collectie: Substance Painter, Substance Designer, Substance Sampler en Substance Stager en tonen we je hoe je eenvoudig materialen, patronen, beeldfilters, omgevingslichten of 3D-modellen kan creëren en in scène zetten. Registreer je nu gratis voor deze nieuwe webinar en duik in de virtuele wereld van Adobe Substance.https://us06web.zoom.us/webinar/register/WN_qwAHvVNBQp2YZ670Uz1jsw