Marketplace biedt een oplossing om efficiënt en gestroomlijnd je verschillende licenties te beheren. Geniet van tijdsbesparing, behoud het overzicht en verminder de administratie.

Centraliseer je licenties

Vandaag is het mogelijk om je Adobe licenties en je Microsoft licenties te beheren vanuit Marketplace. In de toekomst zullen hier ook andere licenties worden aan toegevoegd. Op die manier kan je vanuit één portaal je licenties beheren. Op die manier creeëren we efficiëntie en duidelijkheid.

Bespaar tijd

Marketplace is ontworpen om de aankoopflow drastisch te vereenvoudigen: van gemiddeld 5 stappen (aanvraag, offerte, bestelbon, order, factuur) naar 1 stap. Zo ben je niet langer afhankelijk van de beschikbaarheid van een van onze medewerkers, en kan je ook buiten de kantooruren aankopen.

Bestel eenvoudig extra producten

Een nieuwe medewerker in dienst? Je hebt snel een extra licentie nodig?

Vanaf nu kan je dit makkelijk zelf bestellen vanuit Marketplace: je ziet meteen het tarief op maat van je abonnement en je verlengingsdatum. Facturatie gebeurt achteraf, zodat je geen creditcard of Bancontact nodig hebt.

Hou controle over je jaarlijkse kosten

Bekijk in één oogopslag je totale jaarlijkse kost van je licenties.

Pas eenvoudig het aantal licenties aan die verlengd zullen worden.

Registreer je nu gratis voor de webinar dat plaats vindt op donderdag 27 april 2023 om 9u. Inschrijven kan met volgende link.

Marketplace biedt een oplossing om efficiënt en gestroomlijnd je verschillende licenties te beheren. Geniet van tijdsbesparing, behoud het overzicht en verminder de administratie.Centraliseer je licentiesVandaag is het mogelijk om je Adobe licenties en je Microsoft licenties te beheren vanuit Marketplace. In de toekomst zullen hier ook andere licenties worden aan toegevoegd. Op die manier kan je vanuit één portaal je licenties beheren. Op die manier creeëren we efficiëntie en duidelijkheid.Bespaar tijdMarketplace is ontworpen om de aankoopflow drastisch te vereenvoudigen: van gemiddeld 5 stappen (aanvraag, offerte, bestelbon, order, factuur) naar 1 stap. Zo ben je niet langer afhankelijk van de beschikbaarheid van een van onze medewerkers, en kan je ook buiten de kantooruren aankopen.Bestel eenvoudig extra productenEen nieuwe medewerker in dienst? Je hebt snel een extra licentie nodig? Vanaf nu kan je dit makkelijk zelf bestellen vanuit Marketplace: je ziet meteen het tarief op maat van je abonnement en je verlengingsdatum. Facturatie gebeurt achteraf, zodat je geen creditcard of Bancontact nodig hebt. Hou controle over je jaarlijkse kostenBekijk in één oogopslag je totale jaarlijkse kost van je licenties. Pas eenvoudig het aantal licenties aan die verlengd zullen worden.Registreer je nu gratis voor de webinar dat plaats vindt op donderdag 27 april 2023 om 9u. Inschrijven kan met volgende link.