Tijdens de webinar bekijken we hoe je Connect kunt gebruiken om je fontbibliotheek efficiënt te organiseren. Daarnaast tonen we ook hoe je licenties kunt beheren en ervoor kunt zorgen dat je altijd in overeenstemming bent met de gebruiksrechten van je fonts.

We staan ook stil bij de optimalisatie van Extensis Connect om PostScript-fonts op te sporen en te vervangen door een vergelijkbaar alternatief zodat je het maximale uit deze geavanceerde typografische hulpmiddelen kunt halen. Je leert hoe je fonts kunt activeren, deactiveren en organiseren, en hoe je problemen met font compatibiliteit kunt aanpakken.

Tot slot zal de webinar ingaan op de mogelijkheden van analyserapporten in Connect. Je krijgt inzichten in het gebruik van je fonts en digitale assets, inclusief statistieken zoals het aantal activeringen, licentiegebruik en meer. Deze gegevens kunnen je helpen bij het optimaliseren van je fontbeheer en het nemen van datagestuurde beslissingen.

Ben je een ontwerper, marketeer of een teamleider die verantwoordelijk is voor het beheer van fonts en digitale assets, deze webinar biedt waardevolle tips en tricks om je werkproces te verbeteren en tijd te besparen.

Schrijf je vandaag nog in en ontdek hoe Extensis Connect je kan helpen bij het efficiënt beheren van assets, licenties, PostScript-fonts en het genereren van analyserapporten.

Schrijf je nu in voor deze webinar opleiding:

https://lab9pro.be/nl/bedrijven/evenementen-en-webinars/extensis-connect-beheer-je-fonts-assets-licenties-en-los-problemen-met-postscript-fonts-op

Tijdens de webinar bekijken we hoe je Connect kunt gebruiken om je fontbibliotheek efficiënt te organiseren. Daarnaast tonen we ook hoe je licenties kunt beheren en ervoor kunt zorgen dat je altijd in overeenstemming bent met de gebruiksrechten van je fonts.We staan ook stil bij de optimalisatie van Extensis Connect om PostScript-fonts op te sporen en te vervangen door een vergelijkbaar alternatief zodat je het maximale uit deze geavanceerde typografische hulpmiddelen kunt halen. Je leert hoe je fonts kunt activeren, deactiveren en organiseren, en hoe je problemen met font compatibiliteit kunt aanpakken.Tot slot zal de webinar ingaan op de mogelijkheden van analyserapporten in Connect. Je krijgt inzichten in het gebruik van je fonts en digitale assets, inclusief statistieken zoals het aantal activeringen, licentiegebruik en meer. Deze gegevens kunnen je helpen bij het optimaliseren van je fontbeheer en het nemen van datagestuurde beslissingen.Ben je een ontwerper, marketeer of een teamleider die verantwoordelijk is voor het beheer van fonts en digitale assets, deze webinar biedt waardevolle tips en tricks om je werkproces te verbeteren en tijd te besparen.Schrijf je vandaag nog in en ontdek hoe Extensis Connect je kan helpen bij het efficiënt beheren van assets, licenties, PostScript-fonts en het genereren van analyserapporten.Schrijf je nu in voor deze webinar opleiding:https://lab9pro.be/nl/bedrijven/evenementen-en-webinars/extensis-connect-beheer-je-fonts-assets-licenties-en-los-problemen-met-postscript-fonts-op