MultiPress is na 20 jaar niet meer weg te denken uit het grafische landschap. Honderden grote en kleinere drukkerijen, afwerkingsbedrijven, sign en groot formaatbedrijven kiezen MultiPress als hun CRM en MIS oplossing.

Weet u waarom? Na 20 jaar denken we te weten wat een grafisch bedrijf nodig heeft:

  • Eenvoud: het koppelen en integreren van alle processen houdt chaos buiten.Van calculatie tot facturatie, van bestelling tot levering, van planning tot productie.
  • Controle: op elk moment kunnen zien wat de status van alle taken en orders is;
  • Flexibiliteit: het automatiseren én integreren van alle functies in uw bedrijf met boekhouding, leveranciers, productie of expeditie.

Dat is wat MultiPress doet voor al deze grafische bedrijven, wat ze efficiënt en slagkrachtig maakt, klaar voor de uitdagingen van vandaag.

Maar we laten het liever uw vele collega's zelf zeggen. Kijk of lees hier waarom zij voor MultiPress blijven kiezen.

MultiPress is na 20 jaar niet meer weg te denken uit het grafische landschap. Honderden grote en kleinere drukkerijen, afwerkingsbedrijven, sign en groot formaatbedrijven kiezen MultiPress als hun CRM en MIS oplossing.Weet u waarom? Na 20 jaar denken we te weten wat een grafisch bedrijf nodig heeft:Dat is wat MultiPress doet voor al deze grafische bedrijven, wat ze efficiënt en slagkrachtig maakt, klaar voor de uitdagingen van vandaag.Maar we laten het liever uw vele collega's zelf zeggen. Kijk of lees hier waarom zij voor MultiPress blijven kiezen.