Het is natuurlijk niet eenvoudig om in uw 'kot' te blijven en tegelijk de business draaiende te houden. Het coronavirus zorgt in veel bedrijven voor een onverwacht moment van rust. Gebruik deze tijdelijke rust om op zoek te gaan naar commerciële opportuniteiten.

Als de coronastorm is overgewaaid (wilt uw klant er commercieel staan) en onder het motto "never waste a good crisis" is het voor u en uw klanten weer alle hens aan dek.

Mooie tastbare presentatiemiddelen zullen meer dan ooit belangrijk zijn, om de juiste commerciële boodschap in de verf te zetten!

Misschien kunt u er al over nadenken, of hiermee in overleg gaan met uw klanten?

Ons team staat meer dan ooit klaar om u te adviseren. Het Hellyn team blijft telefonisch, per mail en videocall beschikbaar via 056/66 67 71 - mieke@hellyn.be - pauline@hellyn.be

Neem ook zeker eens een kijkje op www.hellyn.be voor inspiratie.

Het is natuurlijk niet eenvoudig om in uw 'kot' te blijven en tegelijk de business draaiende te houden. Het coronavirus zorgt in veel bedrijven voor een onverwacht moment van rust. Gebruik deze tijdelijke rust om op zoek te gaan naar commerciële opportuniteiten.Als de coronastorm is overgewaaid (wilt uw klant er commercieel staan) en onder het motto "never waste a good crisis" is het voor u en uw klanten weer alle hens aan dek.Mooie tastbare presentatiemiddelen zullen meer dan ooit belangrijk zijn, om de juiste commerciële boodschap in de verf te zetten!Misschien kunt u er al over nadenken, of hiermee in overleg gaan met uw klanten?Ons team staat meer dan ooit klaar om u te adviseren. Het Hellyn team blijft telefonisch, per mail en videocall beschikbaar via 056/66 67 71 - mieke@hellyn.be - pauline@hellyn.beNeem ook zeker eens een kijkje op www.hellyn.be voor inspiratie.