Medewerkers moeten kunnen rekenen op een outfit en materialen van de beste kwaliteit. Dat is een job voor MEWA: textielmanagement van de bovenste plank. Werk- en veiligheidskleding, herbruikbare poetsdoeken, opvang- en voetmatten ... alles onder controle!

MEWA haalt de vuile poetsdoeken en werkkleding op en vervangt ze door schone exemplaren. Alle textiel wordt vakkundig gewassen, op beschadiging en slijtage gecontroleerd, waarna alles stipt en in optima forma weer bij de klant wordt aangeleverd.

Medewerkers moeten kunnen rekenen op een outfit en materialen van de beste kwaliteit. Dat is een job voor MEWA: textielmanagement van de bovenste plank. Werk- en veiligheidskleding, herbruikbare poetsdoeken, opvang- en voetmatten ... alles onder controle!MEWA haalt de vuile poetsdoeken en werkkleding op en vervangt ze door schone exemplaren. Alle textiel wordt vakkundig gewassen, op beschadiging en slijtage gecontroleerd, waarna alles stipt en in optima forma weer bij de klant wordt aangeleverd.