Impact

Hoe creëer je meer impact met een product- of bedrijfsvideo? Hoe verhoog je de attentiewaarde van een video waarin veel tijd en energie is gestoken? Venttri ontwikkelt samen met u een stijlvol presentatieproduct, helemaal conform uw huisstijl. Een krachtige combinatie van digitaal en fysiek: communicatie met de WOW-factor.

Specificaties

De video in het voorbeeld is ''verpakt'' in een 3-slag presentatiemap met een open formaat van 250 mm hoog en 779 mm breed. Het 2,1 mm grijsbord is omplakt met offset drukwerk, voorzien van een lamineerlaag. De ruggen zijn gefreesd. Een magneetschakeling zorgt ervoor dat de video na het openen van de map direct start met afspelen - inclusief geluid. Het videoscherm (ook door Venttri verzorgd) in het voorbeeld heeft een afmeting van 7 inch. Meer afbeeldingen van dit product vindt u hier: Venttri video presentatiemap.

De mogelijkheden voor het presenteren van een video in een tastbaar presentatieproduct zijn talrijk. We denken graag met u mee!

Venttri (voorheen Maxximap) is specialist in hoogwaardige maatwerk presentatieproducten zoals ringmappen, presentatiemappen, -koffers en -dozen, verzendverpakkingen, point-of-sale materiaal en meer. Door de eigen productie in Goirle (nabij Turnhout) zijn de lijnen kort en zijn snelle levertijden mogelijk.

Kijk op https://www.venttri.be en in het Venttri Inspiratieboek voor nog veel meer mooie voorbeelden. Neem contact met ons op via info@venttri.be of bel met 0476/76 12 42. Onze adviseurs denken graag met u mee!

ImpactHoe creëer je meer impact met een product- of bedrijfsvideo? Hoe verhoog je de attentiewaarde van een video waarin veel tijd en energie is gestoken? Venttri ontwikkelt samen met u een stijlvol presentatieproduct, helemaal conform uw huisstijl. Een krachtige combinatie van digitaal en fysiek: communicatie met de WOW-factor.SpecificatiesDe video in het voorbeeld is ''verpakt'' in een 3-slag presentatiemap met een open formaat van 250 mm hoog en 779 mm breed. Het 2,1 mm grijsbord is omplakt met offset drukwerk, voorzien van een lamineerlaag. De ruggen zijn gefreesd. Een magneetschakeling zorgt ervoor dat de video na het openen van de map direct start met afspelen - inclusief geluid. Het videoscherm (ook door Venttri verzorgd) in het voorbeeld heeft een afmeting van 7 inch. Meer afbeeldingen van dit product vindt u hier: Venttri video presentatiemap.De mogelijkheden voor het presenteren van een video in een tastbaar presentatieproduct zijn talrijk. We denken graag met u mee!Venttri (voorheen Maxximap) is specialist in hoogwaardige maatwerk presentatieproducten zoals ringmappen, presentatiemappen, -koffers en -dozen, verzendverpakkingen, point-of-sale materiaal en meer. Door de eigen productie in Goirle (nabij Turnhout) zijn de lijnen kort en zijn snelle levertijden mogelijk. Kijk op https://www.venttri.be en in het Venttri Inspiratieboek voor nog veel meer mooie voorbeelden. Neem contact met ons op via info@venttri.be of bel met 0476/76 12 42. Onze adviseurs denken graag met u mee!