Om dit te realiseren vinden we het van cruciaal belang dat onze productie "in huis" , op Belgische bodem gebeurt. Jan Hellyn, zaakvoerder, is verantwoordelijk voor de productie, en ziet nauwlettend toe op het hele productieproces.

"Wist je dat we grijs karton omkleven tot een formaat van 710 x 1010 , in huis, met een kwalitatief machinepark en dit voor alle diktes tussen 1.50 en 3.00 mm ?"

Wens je een kijkje te komen nemen in onze productie? Geef ons een seintje en we maken een afspraak!

Bel op 056/66 67 71 of mail naar jan@hellyn.be

Wij streven naar een lange-termijnrelatie met onze klanten en onze leveranciers, en willen hierin een solide en betrouwbaar huis van vertrouwen zijn.

Onze familiale service en onze persoonlijke aanpak zijn onze grootste troeven. Onze jarenlange ervaring, onze vakkennis, én onze passie maken ons experten in ons vak.

Heb je een project? Nood aan een expert op vlak van kartonnage?

Neem contact op met Mieke - mieke@hellyn.be

MIEKE HELLYN

SALES & MARKETING

HELLYN KARTONNAGE

OOIGEMSTRAAT 22 · B-8710 WIELSBEKE T 056 666 771 MIEKE@HELLYN.BE

WWW.HELLYN.BE

Om dit te realiseren vinden we het van cruciaal belang dat onze productie "in huis" , op Belgische bodem gebeurt. Jan Hellyn, zaakvoerder, is verantwoordelijk voor de productie, en ziet nauwlettend toe op het hele productieproces. "Wist je dat we grijs karton omkleven tot een formaat van 710 x 1010 , in huis, met een kwalitatief machinepark en dit voor alle diktes tussen 1.50 en 3.00 mm ?"Wens je een kijkje te komen nemen in onze productie? Geef ons een seintje en we maken een afspraak!Bel op 056/66 67 71 of mail naar jan@hellyn.beWij streven naar een lange-termijnrelatie met onze klanten en onze leveranciers, en willen hierin een solide en betrouwbaar huis van vertrouwen zijn.Onze familiale service en onze persoonlijke aanpak zijn onze grootste troeven. Onze jarenlange ervaring, onze vakkennis, én onze passie maken ons experten in ons vak.Heb je een project? Nood aan een expert op vlak van kartonnage? Neem contact op met Mieke - mieke@hellyn.beMIEKE HELLYNSALES & MARKETING HELLYN KARTONNAGEOOIGEMSTRAAT 22 · B-8710 WIELSBEKE T 056 666 771 MIEKE@HELLYN.BEWWW.HELLYN.BE