Als Application Specialist word jij bij Lab9 Pro het eerste aanspreekpunt voor de integratie van softwareproducten als Adobe, Easy Catalog, DAM-systemen, colourmanagement, automatisatie, web-to-printoplossingen etc. Je ondersteunt onze klanten op technisch vlak en overtuigt hen van de meerwaarde van de oplossingen die we aanreiken. Je adviseert hen over de beste mogelijkheden en werkt indien nodig nieuwe workflows voor hen uit.

Aan de hand van interne en externe trainingen word je opgeleid tot een expert in jouw vakgebied. Je neemt dan ook informatie op als een spons en deelt je kennis graag met anderen. Je spreekt klare taal en bent in staat om complexe materie op een toegankelijke manier te presenteren in de vorm van demo's en live presentaties.

Lijkt deze job iets voor jou? Solliciteer nu op lab9pro.be/nl/bedrijven/vacatures

Als Application Specialist word jij bij Lab9 Pro het eerste aanspreekpunt voor de integratie van softwareproducten als Adobe, Easy Catalog, DAM-systemen, colourmanagement, automatisatie, web-to-printoplossingen etc. Je ondersteunt onze klanten op technisch vlak en overtuigt hen van de meerwaarde van de oplossingen die we aanreiken. Je adviseert hen over de beste mogelijkheden en werkt indien nodig nieuwe workflows voor hen uit. Aan de hand van interne en externe trainingen word je opgeleid tot een expert in jouw vakgebied. Je neemt dan ook informatie op als een spons en deelt je kennis graag met anderen. Je spreekt klare taal en bent in staat om complexe materie op een toegankelijke manier te presenteren in de vorm van demo's en live presentaties. Lijkt deze job iets voor jou? Solliciteer nu op lab9pro.be/nl/bedrijven/vacatures