Voor een jaarlijkse bijdrage van 300 euro (excl. btw) kunnen 1.000 Nederlandse en 500 Belgische bedrijven lid worden van de exclusieve FLYERALARM Club. Een eerste voordeel dat het lidmaatschap oplevert is een vaste korting van 15% op alle producten en standaardprijzen, zoals vermeld op de FLYERALARM website. Een bedrijf dat jaarlijks voor 2.000 euro of meer aan drukwerk bestelt, verdient zo het lidmaatschap meteen terug. Daarenboven kunnen clubleden ook betalen op factuur.

Bijkomende voordelen

Naast de financiële voordelen zijn er ook nog bijkomende pluspunten voor clubleden. Flyeralarm International Business Director, Lars Bo Hagen Peters vertelt: "Clubleden genieten van een directe lijn met de FLYERALARM accountmanagers, zodat ze snel en accuraat worden geholpen. Daarenboven worden clubleden als eerste uitgenodigd voor workshops en events, zodat ze verzekerd zijn van een zitje op de eerste rij of maken ze kans op tickets voor leuke voorstellingen of tentoonstellingen."

Meer info: https://www.flyeralarm.com/lp/nl_be/club/club-belgie-klanten/

Voor een jaarlijkse bijdrage van 300 euro (excl. btw) kunnen 1.000 Nederlandse en 500 Belgische bedrijven lid worden van de exclusieve FLYERALARM Club. Een eerste voordeel dat het lidmaatschap oplevert is een vaste korting van 15% op alle producten en standaardprijzen, zoals vermeld op de FLYERALARM website. Een bedrijf dat jaarlijks voor 2.000 euro of meer aan drukwerk bestelt, verdient zo het lidmaatschap meteen terug. Daarenboven kunnen clubleden ook betalen op factuur.Bijkomende voordelenNaast de financiële voordelen zijn er ook nog bijkomende pluspunten voor clubleden. Flyeralarm International Business Director, Lars Bo Hagen Peters vertelt: "Clubleden genieten van een directe lijn met de FLYERALARM accountmanagers, zodat ze snel en accuraat worden geholpen. Daarenboven worden clubleden als eerste uitgenodigd voor workshops en events, zodat ze verzekerd zijn van een zitje op de eerste rij of maken ze kans op tickets voor leuke voorstellingen of tentoonstellingen."Meer info: https://www.flyeralarm.com/lp/nl_be/club/club-belgie-klanten/