Klik hier om het filmpje te bekijken.

Proactieve Service

Onze ervaren helpdeskmedewerkers monitoren proactief de printers bij onze klanten. Desgewenst nemen zij de nodige stappen om optimale beschikbaarheid te garanderen.Op gezette tijden ontvangt u heldere rapportages over de printerprestaties. Daarbij heeft U één aanspreekpunt bij XsolveIT, een medewerker die precies weet hoe uw printpark hoort te functioneren.

Optimaliseer met Managed Print Services

Geef het beheer van Uw printpark uit handen en haal het maximale uit Uw printers en multifunctionals. Wij komen graag langs om Uw printomgeving te inventariseren en er advies over te geven. Wij kijken altijd eerst naar de aanwezige printer(s) en multifunctional(s) en hoe die beter kunnen presteren. Soms blijkt dat er zelfs minder printers nodig zijn. Met Managed Print Services versimpelt U daarnaast het support proces rond Uw printer(s) en multifunctional(s). Door de proactieve dienstverlening kan U zorgeloos printen en daarenboven ook nog eens een flinke besparing realiseren.

Managed Print Services checklist

Wij begrijpen dat u meerdere leveranciers met elkaar wilt vergelijken om de beste keuze te maken. Iedere aanbieder claimt echter hetzelfde na te streven: uw printerpark PROactief beheren en met u meedenken in kosten- en tijdbesparing. Hoe komt u erachter welke aanbieder het beste past bij de specifieke doelstellingen van uw organisatie? XsolveIT werkt aan de hand van een doorgedreven checklist op basis van jarenlange ervaring met tevreden klanten.

De tien voordelen van XsolveIT Managed Print Services;

  1. Alle processen in eigen beheer
  2. Assessment mogelijkheden & tools
  3. Projectmanagement aanpak
  4. Merk onafhankelijk beheer
  5. Internationaal Welcome Center (Europa, 17 talen)
  6. Rapportages op basis van uw budget
  7. Ons netwerk van samenwerkende partners
  8. Flexibiliteit in contract afspraken
  9. Individueel Account Management
  10. Proactief beheer op basis van een Service Level Agreement
Klik hier om het filmpje te bekijken.Proactieve ServiceOnze ervaren helpdeskmedewerkers monitoren proactief de printers bij onze klanten. Desgewenst nemen zij de nodige stappen om optimale beschikbaarheid te garanderen.Op gezette tijden ontvangt u heldere rapportages over de printerprestaties. Daarbij heeft U één aanspreekpunt bij XsolveIT, een medewerker die precies weet hoe uw printpark hoort te functioneren.Optimaliseer met Managed Print ServicesGeef het beheer van Uw printpark uit handen en haal het maximale uit Uw printers en multifunctionals. Wij komen graag langs om Uw printomgeving te inventariseren en er advies over te geven. Wij kijken altijd eerst naar de aanwezige printer(s) en multifunctional(s) en hoe die beter kunnen presteren. Soms blijkt dat er zelfs minder printers nodig zijn. Met Managed Print Services versimpelt U daarnaast het support proces rond Uw printer(s) en multifunctional(s). Door de proactieve dienstverlening kan U zorgeloos printen en daarenboven ook nog eens een flinke besparing realiseren.Managed Print Services checklistWij begrijpen dat u meerdere leveranciers met elkaar wilt vergelijken om de beste keuze te maken. Iedere aanbieder claimt echter hetzelfde na te streven: uw printerpark PROactief beheren en met u meedenken in kosten- en tijdbesparing. Hoe komt u erachter welke aanbieder het beste past bij de specifieke doelstellingen van uw organisatie? XsolveIT werkt aan de hand van een doorgedreven checklist op basis van jarenlange ervaring met tevreden klanten.De tien voordelen van XsolveIT Managed Print Services;