Innovatie in de grafische sector én business software gaan hand in hand. Dit blijkt eens te meer uit het verhaal van Jan Maes van XXL Printshop in Westmalle. Digitaal en grootformaat is de toekomst, dacht Jan toen hij 4 jaar geleden zijn zaak begon. Administratieve automatisering was van meet af aan belangrijk, dus probeerde XXL Printshop enkele pakketten uit. Pas op het experten-netwerk rond web-to-print van het VIGC vond Jan zijn toekomstige must-have: MultiPress.

Het enige obstakel was de vraag of MultiPress zich liet koppelen aan de bestaande webshop? En of de business software de functionaliteit, specifiek op maat van de grootformaat- en sign-printbedrijven, kon aanbieden? En bleef alles betaalbaar?

Innovatie in de grafische sector én business software gaan hand in hand. Dit blijkt eens te meer uit het verhaal van Jan Maes van XXL Printshop in Westmalle. Digitaal en grootformaat is de toekomst, dacht Jan toen hij 4 jaar geleden zijn zaak begon. Administratieve automatisering was van meet af aan belangrijk, dus probeerde XXL Printshop enkele pakketten uit. Pas op het experten-netwerk rond web-to-print van het VIGC vond Jan zijn toekomstige must-have: MultiPress. Het enige obstakel was de vraag of MultiPress zich liet koppelen aan de bestaande webshop? En of de business software de functionaliteit, specifiek op maat van de grootformaat- en sign-printbedrijven, kon aanbieden? En bleef alles betaalbaar?