Deze nieuwe uitvoering betekent dat er nu uit vijf verschillende batterijwisselmethoden kan worden gekozen voor een aantal robuuste en betrouwbare elektrische vorkheftrucks van Hyster® van 48 V en 80 V, voor diverse infrastructuren en budgetten.

Samen met de nieuwe zijdelingse wisseloptie wordt er ook een Hyster® Powered Battery Exchange Stacker geïntroduceerd. De Hyster® S2.4 HBE is vooral bedoeld voor klanten zonder bestaande infrastructuur en biedt een eenvoudig te gebruiken wisselvoorziening die kan worden gebruikt voor alle batterijmaten die op de elektrische vorkheftrucks van 1,5-3,5 ton van Hyster® worden gebruikt.

Bij de speciaal ontworpen stapelaar zit de batterij in een batterijhouder die als geheel in en uit de vorkheftruck wordt getild. De batterij en houder kunnen dan op een batterijsteun worden geplaatst om op te laden. Deze praktische optie werkt ook wanneer de banden van de vorkheftruck volledig zijn versleten en zorgt dat de batterij in slechts enkele minuten kan worden verwisseld.

De Hyster® Powered Battery Exchange Stacker heeft ook een geïntegreerde lader zodat de truck eenvoudig via een stopcontact worden opgeladen.

Onbelemmerde toegang tot de zijkant van de truck zorgt ervoor dat de batterij eenvoudiger dan ooit kan worden verwisseld wanneer de voorkeur wordt gegeven aan verwisselen met een aparte vorkheftruck. De batterij is toegankelijk via de scharnierende, 180° openende deur die in de geopende stand wordt vergrendeld op de series J1.5-2.0XNT en J1.6-2.0XN of de 150° openende scharnierende deur op de J2.2-3.5XN.

De batterij in de houder kan door vrijwel elke standaardtruck worden verwijderd met behulp van de vorkopeningen in het frame van de truck - de batterijhouder heeft 'voetjes' die voorkomen dat de batterij verschuift als hij eenmaal goed staat. Deze optie zou de ideale oplossing kunnen zijn voor faciliteiten met meerdere vorkheftrucks.

Bedrijven die al in de benodigde rollerbanen en aanvullende apparatuur hebben geïnvesteerd, profiteren ook van de eenvoudige toegang tot de zijkant van de truck. Bedrijven met een bovenkraan of bedrijven die de vorkhefogen willen gebruiken kunnen ook kiezen voor de elektrische vorkheftrucks van Hyster®, maar dan met verticale batterijwissel.

Het maakt niet uit welke apparatuur u al hebt om batterijen te verwijderen, er is nu een robuuste elektrische truck van Hyster® die aan uw behoeften kan voldoen. Dankzij deze nieuwe optie voor zijdelingse batterijwissel kunnen nu de juiste truck en de juiste batterijverwijderingsmethode voor toepassingen op de betreffende locatie worden gekozen.

De zijdelingse batterijwissel is verkrijgbaar op de serie J1.5-2.0XNT en op de series J1.6-2.0XN en J2.2-3.5XN met vier wielen. Het is een mooi voorbeeld van het uitgebreide aanbod dat Hyster kan leveren.

Deze nieuwe uitvoering betekent dat er nu uit vijf verschillende batterijwisselmethoden kan worden gekozen voor een aantal robuuste en betrouwbare elektrische vorkheftrucks van Hyster® van 48 V en 80 V, voor diverse infrastructuren en budgetten.Samen met de nieuwe zijdelingse wisseloptie wordt er ook een Hyster® Powered Battery Exchange Stacker geïntroduceerd. De Hyster® S2.4 HBE is vooral bedoeld voor klanten zonder bestaande infrastructuur en biedt een eenvoudig te gebruiken wisselvoorziening die kan worden gebruikt voor alle batterijmaten die op de elektrische vorkheftrucks van 1,5-3,5 ton van Hyster® worden gebruikt.Bij de speciaal ontworpen stapelaar zit de batterij in een batterijhouder die als geheel in en uit de vorkheftruck wordt getild. De batterij en houder kunnen dan op een batterijsteun worden geplaatst om op te laden. Deze praktische optie werkt ook wanneer de banden van de vorkheftruck volledig zijn versleten en zorgt dat de batterij in slechts enkele minuten kan worden verwisseld.De Hyster® Powered Battery Exchange Stacker heeft ook een geïntegreerde lader zodat de truck eenvoudig via een stopcontact worden opgeladen.Onbelemmerde toegang tot de zijkant van de truck zorgt ervoor dat de batterij eenvoudiger dan ooit kan worden verwisseld wanneer de voorkeur wordt gegeven aan verwisselen met een aparte vorkheftruck. De batterij is toegankelijk via de scharnierende, 180° openende deur die in de geopende stand wordt vergrendeld op de series J1.5-2.0XNT en J1.6-2.0XN of de 150° openende scharnierende deur op de J2.2-3.5XN.De batterij in de houder kan door vrijwel elke standaardtruck worden verwijderd met behulp van de vorkopeningen in het frame van de truck - de batterijhouder heeft 'voetjes' die voorkomen dat de batterij verschuift als hij eenmaal goed staat. Deze optie zou de ideale oplossing kunnen zijn voor faciliteiten met meerdere vorkheftrucks.Bedrijven die al in de benodigde rollerbanen en aanvullende apparatuur hebben geïnvesteerd, profiteren ook van de eenvoudige toegang tot de zijkant van de truck. Bedrijven met een bovenkraan of bedrijven die de vorkhefogen willen gebruiken kunnen ook kiezen voor de elektrische vorkheftrucks van Hyster®, maar dan met verticale batterijwissel.Het maakt niet uit welke apparatuur u al hebt om batterijen te verwijderen, er is nu een robuuste elektrische truck van Hyster® die aan uw behoeften kan voldoen. Dankzij deze nieuwe optie voor zijdelingse batterijwissel kunnen nu de juiste truck en de juiste batterijverwijderingsmethode voor toepassingen op de betreffende locatie worden gekozen.De zijdelingse batterijwissel is verkrijgbaar op de serie J1.5-2.0XNT en op de series J1.6-2.0XN en J2.2-3.5XN met vier wielen. Het is een mooi voorbeeld van het uitgebreide aanbod dat Hyster kan leveren.