Directeur Daniel Kohn: "Het is een productiemachine die een veel betere kwaliteit biedt dan de persen van de vorige generatie. De pers heeft een uitzonderlijk register en het is een echt werkpaard! De CX 75 is bovendien een compacte machine en dat is ideaal voor onze beperkte ruimte. We bedrukken er zowel lichte substraten als dik karton mee, ze presteert uitstekend bij het drukken van volvlakken en de volautomatische plaatwissel past perfect bij onze kleine oplagen."

Het volledige artikel digitaal lezen? >> Klik om verder te lezen

Of eerder in ons gedrukt magazine? >> Vraag hier uw exemplaar van Ampersand aan.

Hoe kunnen we gezamenlijk uw business een boost geven? We gaan daarover graag met u in gesprek! Mail naar info.bnl@heidelberg.com om een afspraak te maken.

Directeur Daniel Kohn: "Het is een productiemachine die een veel betere kwaliteit biedt dan de persen van de vorige generatie. De pers heeft een uitzonderlijk register en het is een echt werkpaard! De CX 75 is bovendien een compacte machine en dat is ideaal voor onze beperkte ruimte. We bedrukken er zowel lichte substraten als dik karton mee, ze presteert uitstekend bij het drukken van volvlakken en de volautomatische plaatwissel past perfect bij onze kleine oplagen."Het volledige artikel digitaal lezen? >> Klik om verder te lezenOf eerder in ons gedrukt magazine? >> Vraag hier uw exemplaar van Ampersand aan. Hoe kunnen we gezamenlijk uw business een boost geven? We gaan daarover graag met u in gesprek! Mail naar info.bnl@heidelberg.com om een afspraak te maken.