Veel printproductiebedrijven dromen van het succesverhaal van Baltic Digital Printing, met een team van 75 medewerkers in Litouwen. Ze bieden een groot assortiment producten aan: offset, groot formaat, digitaal en textieldruk. Hun grootste omzet halen ze uit large format drukwerk en reclamemateriaal zoals kartonnen displays, lichtboxen in winkelcentra en vinylstickers voor winkelversiering.

Opvallend was dat deze grootformaatreus hoofdzakelijk handmatig de administratie en de planning beheerde. Het team gebruikte wel een lokale CRM en boekhoudsoftware, maar die liet weinig automatisering toe. Zo gebeurde de voorraad- en productieplanning nog met pen en papier!

Hoe kon MultiPress BDP helpen? Lees er meer over in onze testimonial!

Veel printproductiebedrijven dromen van het succesverhaal van Baltic Digital Printing, met een team van 75 medewerkers in Litouwen. Ze bieden een groot assortiment producten aan: offset, groot formaat, digitaal en textieldruk. Hun grootste omzet halen ze uit large format drukwerk en reclamemateriaal zoals kartonnen displays, lichtboxen in winkelcentra en vinylstickers voor winkelversiering.Opvallend was dat deze grootformaatreus hoofdzakelijk handmatig de administratie en de planning beheerde. Het team gebruikte wel een lokale CRM en boekhoudsoftware, maar die liet weinig automatisering toe. Zo gebeurde de voorraad- en productieplanning nog met pen en papier!Hoe kon MultiPress BDP helpen? Lees er meer over in onze testimonial!