Applicaties De DTG Digital G4-kledingprinter legt een nieuwe standaard vast

voor professionele directe prints voor alle afgewerkte kledingstukken en mode panelen. Ontworpen en geproduceerd door de divisie DTG Digital® van de Impression Technology uit Australië is de G4 DTG ontwikkeld om de best betaalbare industriële DTG-printer in dit marktsegment te zijn.

De G4 levert u snelheid, prestaties en verbluffende prints.

Makkelijk in gebruik en onderhoud De DTG Digital G4 is voorzien van magnetische snel vergrendelbare platen in verschillende maten voor baby tot en met ultra brede en lange kleding prints, voor-gesneden textiel voor werk en mode zijn ook beschikbaar met een speciaal groot veld plaat om tegemoet te komen aan de meeste voorkomende maat eisen. Gebouwd voor industriële langdurige werk tijden, met functies die elke beginnende printer in korte tijd een pro maken - dit is verreweg de gemakkelijkste DTG-printer op de markt om te printen en te onderhouden.

Meer informatie op www.G4DTG.com of www.agaprint.net/G4

U kunt AGAprint met de UV printers en de G4 vinden op:

beurs print&sign - Gorichem (NL) -van 26 t/m 28 Maart - stand c128

Applicaties De DTG Digital G4-kledingprinter legt een nieuwe standaard vastvoor professionele directe prints voor alle afgewerkte kledingstukken en mode panelen. Ontworpen en geproduceerd door de divisie DTG Digital® van de Impression Technology uit Australië is de G4 DTG ontwikkeld om de best betaalbare industriële DTG-printer in dit marktsegment te zijn.De G4 levert u snelheid, prestaties en verbluffende prints.Makkelijk in gebruik en onderhoud De DTG Digital G4 is voorzien van magnetische snel vergrendelbare platen in verschillende maten voor baby tot en met ultra brede en lange kleding prints, voor-gesneden textiel voor werk en mode zijn ook beschikbaar met een speciaal groot veld plaat om tegemoet te komen aan de meeste voorkomende maat eisen. Gebouwd voor industriële langdurige werk tijden, met functies die elke beginnende printer in korte tijd een pro maken - dit is verreweg de gemakkelijkste DTG-printer op de markt om te printen en te onderhouden.Meer informatie op www.G4DTG.com of www.agaprint.net/G4U kunt AGAprint met de UV printers en de G4 vinden op:beurs print&sign - Gorichem (NL) -van 26 t/m 28 Maart - stand c128