3logiQ bvba uit Gent bestaat 1 jaar. Een jong bedrijf maar met bijna 50 jaar aan praktische ervaring binnen de rangen en een bedrijfsfilosofie gebaseerd op een lange termijn relatie met de klant.

Profiteer nu van een fantastische promotie op Summa F series. Sinds de lancering in 2010 staan wij achter dit fantastische product en wij delen graag onze rijke ervaring met onze klanten. Iedereen welkom in onze showroom te Sint-Denijs-Westrem waar wij een uitgebreide demonstratie kunnen verzorgen.

Naast Summa is 3logiQ ook Mutoh specialist, naast verkoop kan u ook bij 3logiQ terecht voor onderhoud, herstellingen en printerconsumables. Colormanagement bieden wij aan op alle mogelijke machines, ongeacht welke RIP.

3logiQ bvba

Buchtenstraat 14b

9051 Sint-Denijs-Westrem (Gent)

sales@3logiq.be

+32 9 234 30 41

www.3logiq.be

3logiQ bvba uit Gent bestaat 1 jaar. Een jong bedrijf maar met bijna 50 jaar aan praktische ervaring binnen de rangen en een bedrijfsfilosofie gebaseerd op een lange termijn relatie met de klant. Profiteer nu van een fantastische promotie op Summa F series. Sinds de lancering in 2010 staan wij achter dit fantastische product en wij delen graag onze rijke ervaring met onze klanten. Iedereen welkom in onze showroom te Sint-Denijs-Westrem waar wij een uitgebreide demonstratie kunnen verzorgen.Naast Summa is 3logiQ ook Mutoh specialist, naast verkoop kan u ook bij 3logiQ terecht voor onderhoud, herstellingen en printerconsumables. Colormanagement bieden wij aan op alle mogelijke machines, ongeacht welke RIP.3logiQ bvbaBuchtenstraat 14b9051 Sint-Denijs-Westrem (Gent)sales@3logiq.be+32 9 234 30 41www.3logiq.be