IJ35 is een printbare folie met een permanente, grijze lijmlaag. De witte folie is uitermate geschikt voor het printen van veelkleurige afbeeldingen. Door de maximale opname van de inkt bij het printen met Eco-Solvent-, Latex-, Solvent- en UV-inkt ontstaan levendige en intense afbeeldingen. Deze folie is zowel binnen als buiten te gebruiken en is geschikt voor vlakke en lichtgebogen ondergronden. Daarmee is het geschikt voorbijvoorbeeld beursstands, wegwijzers en/of reclame uitingen.

De Ij35-serie is te verkrijgen in glazende en matte afwerking en ook te verkrijgen met Comply™ lijmlaag voor het eenvoudiger, sneller en bubbelvrij aanbrengen van de folie.

Ga voor meer informatie over dit product naar: www.spandex.be

IJ35 is een printbare folie met een permanente, grijze lijmlaag. De witte folie is uitermate geschikt voor het printen van veelkleurige afbeeldingen. Door de maximale opname van de inkt bij het printen met Eco-Solvent-, Latex-, Solvent- en UV-inkt ontstaan levendige en intense afbeeldingen. Deze folie is zowel binnen als buiten te gebruiken en is geschikt voor vlakke en lichtgebogen ondergronden. Daarmee is het geschikt voorbijvoorbeeld beursstands, wegwijzers en/of reclame uitingen. De Ij35-serie is te verkrijgen in glazende en matte afwerking en ook te verkrijgen met Comply™ lijmlaag voor het eenvoudiger, sneller en bubbelvrij aanbrengen van de folie. Ga voor meer informatie over dit product naar: www.spandex.be