Met hun uitgebreid machinepark en productaanbod bieden ze hun klanten het volledige plaatje: van ontwerp tot productie, levering én montage. Niet alleen staan ze bekend voor hun grootformaatexpertise, maar je kan er ook terecht voor 3D printing! In 2022 verhuisde 3Motion bovendien naar een nieuwe en veel ruimere locatie, wat ook een hele shift in hun way of working teweegbracht: ze begonnen MultiPress te gebruiken.

3Motion weet te innoveren. Femke, een van de eigenaars, getuigt: "Ons groot productaanbod zorgt voor veel verschillende flows in ons bedrijf. MultiPress was net wat we nodig hadden."

Hoe ondersteunde MultiPress 3Motion in hun groei? Lees hier verder.

Met hun uitgebreid machinepark en productaanbod bieden ze hun klanten het volledige plaatje: van ontwerp tot productie, levering én montage. Niet alleen staan ze bekend voor hun grootformaatexpertise, maar je kan er ook terecht voor 3D printing! In 2022 verhuisde 3Motion bovendien naar een nieuwe en veel ruimere locatie, wat ook een hele shift in hun way of working teweegbracht: ze begonnen MultiPress te gebruiken.3Motion weet te innoveren. Femke, een van de eigenaars, getuigt: "Ons groot productaanbod zorgt voor veel verschillende flows in ons bedrijf. MultiPress was net wat we nodig hadden."Hoe ondersteunde MultiPress 3Motion in hun groei? Lees hier verder.