De voordelen van Easylife Spray & Up zijn dan ook enorm. Je bespaart tot wel 60% tijd in vergelijking met paste-the-wall producten, je hebt geen behang-specialist nodig en er is zeer weinig schoonmaakwerk. Daarnaast kan je het product eenvoudig herpositioneren en uitlijnen binnen de 10 minuten.

Verder is Ahlstrom Spray & Up geschikt voor de HP-latex technologie, PVC-vrij en zijn de grondstoffen geproduceerd van duurzaam beheerde bossen. Ahlstrom Spray & Up is dan ook exclusief te verkrijgen bij Pantoon-Benes!

Vraag hier uw brochure met printsample aan.

Voor meer informatie mail ons op info@pantoon.be of bel ons op +32(0)3 877 00 69

De voordelen van Easylife Spray & Up zijn dan ook enorm. Je bespaart tot wel 60% tijd in vergelijking met paste-the-wall producten, je hebt geen behang-specialist nodig en er is zeer weinig schoonmaakwerk. Daarnaast kan je het product eenvoudig herpositioneren en uitlijnen binnen de 10 minuten. Verder is Ahlstrom Spray & Up geschikt voor de HP-latex technologie, PVC-vrij en zijn de grondstoffen geproduceerd van duurzaam beheerde bossen. Ahlstrom Spray & Up is dan ook exclusief te verkrijgen bij Pantoon-Benes!Vraag hier uw brochure met printsample aan.Voor meer informatie mail ons op info@pantoon.be of bel ons op +32(0)3 877 00 69