Om creatieve talenten te stimuleren en meer bekendheid te geven, heeft Antalis de Antalis Interior Design Award in het leven geroepen; een wedstrijd geheel gericht op interieurontwerp. De eerste editie in 2017 was een groot succes. Tijdens deze editie werden er maar liefst 350 projecten ingezonden uit 29 verschillende landen vanuit de hele wereld.

Ook in de editie van 2019 streeft de Antalis Interior Design Award ernaar het perfecte platform te zijn om verbeelding, vindingrijkheid en kunstzinnige uitingen tot leven te laten komen. Dit moet uiteindelijk leiden tot aansprekende projecten van creatieven uit Europa en ver daarbuiten.

Om mee te kunnen doen aan de wedstrijd kunnen architecten, interieurontwerpers, drukkers, adverteerders, ontwerpscholen en studenten vanaf 1 oktober 2019 tot en met 31 januari 2020 hun beste project insturen waarbij ze minimaal één product van Antalis uit de visuele communicatiecatalogus gebruiken. Een internationale jury met kennis van zake op het gebied van design gaat de projecten beoordelen en de meest creatieve projecten selecteren.

Meer weten? www.antalisinteriordesignaward.com

Om creatieve talenten te stimuleren en meer bekendheid te geven, heeft Antalis de Antalis Interior Design Award in het leven geroepen; een wedstrijd geheel gericht op interieurontwerp. De eerste editie in 2017 was een groot succes. Tijdens deze editie werden er maar liefst 350 projecten ingezonden uit 29 verschillende landen vanuit de hele wereld. Ook in de editie van 2019 streeft de Antalis Interior Design Award ernaar het perfecte platform te zijn om verbeelding, vindingrijkheid en kunstzinnige uitingen tot leven te laten komen. Dit moet uiteindelijk leiden tot aansprekende projecten van creatieven uit Europa en ver daarbuiten. Om mee te kunnen doen aan de wedstrijd kunnen architecten, interieurontwerpers, drukkers, adverteerders, ontwerpscholen en studenten vanaf 1 oktober 2019 tot en met 31 januari 2020 hun beste project insturen waarbij ze minimaal één product van Antalis uit de visuele communicatiecatalogus gebruiken. Een internationale jury met kennis van zake op het gebied van design gaat de projecten beoordelen en de meest creatieve projecten selecteren. Meer weten? www.antalisinteriordesignaward.com