Antalis geeft ook zo ontzettend veel prioriteit aan haar vermogen om haar doelgroep de middelen te geven om verantwoordelijkere beslissingen te nemen. Dat is het doel van het Green Star System van Antalis: een gebruiksvriendelijk platform waar 'ecologische' sterren worden toegekend. Dit systeem maakt gebruik van een duidelijk gedefinieerde set gegevens binnen twee parameters:

1. grondstof

Lagere waarderingen worden gegeven aan materialen gemaakt van fossiele grondstoffen - kortom plastic - terwijl hogere scores worden gegeven aan hernieuwbare materialen, en zelfs nog hoger voor producten gemaakt van gerecycleerde materialen.

2. behandeling van het product na gebruik Is het bijvoorbeeld moeilijk te recycleren? Bevat het gevaarlijke stoffen die niet voldoen aan de REACH-voorschriften van de EU?

Door producten met een hogere score volgens het Green Star System van Antalis te gebruiken, kunt u aan uw klanten en stakeholders laten zien dat u actie onderneemt om uw ecologische voetafdruk te verkleinen.

Meer weten over het Green Star System? Neem contact op met Antalis via visualcom.be@antalis.com - +32 (0)2 451 12 00 of kijk op www.antalis.be

Antalis geeft ook zo ontzettend veel prioriteit aan haar vermogen om haar doelgroep de middelen te geven om verantwoordelijkere beslissingen te nemen. Dat is het doel van het Green Star System van Antalis: een gebruiksvriendelijk platform waar 'ecologische' sterren worden toegekend. Dit systeem maakt gebruik van een duidelijk gedefinieerde set gegevens binnen twee parameters: 1. grondstofLagere waarderingen worden gegeven aan materialen gemaakt van fossiele grondstoffen - kortom plastic - terwijl hogere scores worden gegeven aan hernieuwbare materialen, en zelfs nog hoger voor producten gemaakt van gerecycleerde materialen.2. behandeling van het product na gebruik Is het bijvoorbeeld moeilijk te recycleren? Bevat het gevaarlijke stoffen die niet voldoen aan de REACH-voorschriften van de EU?Door producten met een hogere score volgens het Green Star System van Antalis te gebruiken, kunt u aan uw klanten en stakeholders laten zien dat u actie onderneemt om uw ecologische voetafdruk te verkleinen.Meer weten over het Green Star System? Neem contact op met Antalis via visualcom.be@antalis.com - +32 (0)2 451 12 00 of kijk op www.antalis.be