Architect@Work is een belangrijk evenement voor architecten en ontwerpers en daarmee het ideale platform om de nieuwste innovaties te tonen.

Tijdens dit event in Rotterdam, laat Antalis haar nieuwe collectie behangpapier Coala WallDesign zien. Dit behangpapier heeft verschillende texturen en afwerkingen, kan gepersonaliseerd worden, en is gemakkelijk aan te brengen of te verwijderen. Coala WallDesign kan op de meeste digitale inkjet printers geprint worden. Het behang voldoet aan de hoogste eisen voor brandwerendheid, kleurechtheid en afwasbaarheid. Bezoekers kunnen op 14 en 15 september van 13.00 tot 20.00 kennis maken met de collectie en de specialisten van Antalis op stand nummer 29. Just ask Antalis.

Architect@Work is een belangrijk evenement voor architecten en ontwerpers en daarmee het ideale platform om de nieuwste innovaties te tonen.Tijdens dit event in Rotterdam, laat Antalis haar nieuwe collectie behangpapier Coala WallDesign zien. Dit behangpapier heeft verschillende texturen en afwerkingen, kan gepersonaliseerd worden, en is gemakkelijk aan te brengen of te verwijderen. Coala WallDesign kan op de meeste digitale inkjet printers geprint worden. Het behang voldoet aan de hoogste eisen voor brandwerendheid, kleurechtheid en afwasbaarheid. Bezoekers kunnen op 14 en 15 september van 13.00 tot 20.00 kennis maken met de collectie en de specialisten van Antalis op stand nummer 29. Just ask Antalis.