Wanneer je oude MIS-pakket meer problemen dan voordelen heeft, dan is het tijd om te zoeken naar een alternatief. Het Creapack team koos daarom - net zoals andere collega cartonnage-bedrijven - voor MultiPress, de leidende MIS/ERP in de sector:

  • De MultiPress dashboards zijn een dagelijks gemak: "Ik gebruik die om de omzet, marges en verkoopbezoeken op te volgen in de rapporten". Vooral de flexibiliteit en gebruiksvriendelijkheid maakt dashboards bedrijfsbreed, snel en gemakkelijk inzetbaar.
  • De webmodule van MultiPress: "Omdat we een zeer korte levertermijn hebben van vaak slechts enkele dagen, moeten onze klanten vanuit verschillende landen kunnen bestellen en de (realtime) voorraad kunnen zien".

Maar wat waren dé absolute MultiPress gamechangers voor Creapack? Dat zie je in deze video!

Wanneer je oude MIS-pakket meer problemen dan voordelen heeft, dan is het tijd om te zoeken naar een alternatief. Het Creapack team koos daarom - net zoals andere collega cartonnage-bedrijven - voor MultiPress, de leidende MIS/ERP in de sector:Maar wat waren dé absolute MultiPress gamechangers voor Creapack? Dat zie je in deze video!