Filmolux printmedia zijn perfecte oriëntatiemiddelen en helpen bezoekers, werknemers en klanten eraan te herinneren een veilige afstand te bewaren. De stickers zijn uitzonderlijk gemakkelijk aan te brengen én te verwijderen van de meeste oppervlakken, zonder schade aan te brengen en zonder lijmresten achter te laten.

Onze anti-slip gecertificeerde vloermedia hoeven niet gelamineerd te worden, zijn bestand tegen slijtage en hebben de duurzaamheid om duizenden voetstappen te kunnen doorstaan. Voor de toepassing op zowel glas als wanden is Neschen Easy Dot uitermate geschikt, deze eenvoudig aan te brengen folies zijn verkrijgbaar in diverse uitvoeringen.

Benieuwd naar onze media? Download dan hier onze brochure "back to business" of vraag gratis samples aan!

Filmolux printmedia zijn perfecte oriëntatiemiddelen en helpen bezoekers, werknemers en klanten eraan te herinneren een veilige afstand te bewaren. De stickers zijn uitzonderlijk gemakkelijk aan te brengen én te verwijderen van de meeste oppervlakken, zonder schade aan te brengen en zonder lijmresten achter te laten. Onze anti-slip gecertificeerde vloermedia hoeven niet gelamineerd te worden, zijn bestand tegen slijtage en hebben de duurzaamheid om duizenden voetstappen te kunnen doorstaan. Voor de toepassing op zowel glas als wanden is Neschen Easy Dot uitermate geschikt, deze eenvoudig aan te brengen folies zijn verkrijgbaar in diverse uitvoeringen. Benieuwd naar onze media? Download dan hier onze brochure "back to business" of vraag gratis samples aan!