Het aanbod Esko afwerkingstools voor de meest uiteenlopende toepassingen breidt trouwens voortdurend uit. Neem dus regelmatig een kijkje. De Esko Store verwerkt informatie mbt de gewenste materiaalkeuze, kwaliteit en afwerkingsmethode voor een specifieke opdracht en geeft advies over de optimale set-up - daarbij rekening houdend met de Kongsberg snijtafel die de klant bezit.

Bezoekers aan FESPA 2016 kunnen aan de Esko stand (H20 - Hal 1) een voucher ter waarde van 15% korting afhalen, geldig voor hun volgende aankoop.

Het aanbod Esko afwerkingstools voor de meest uiteenlopende toepassingen breidt trouwens voortdurend uit. Neem dus regelmatig een kijkje. De Esko Store verwerkt informatie mbt de gewenste materiaalkeuze, kwaliteit en afwerkingsmethode voor een specifieke opdracht en geeft advies over de optimale set-up - daarbij rekening houdend met de Kongsberg snijtafel die de klant bezit. Bezoekers aan FESPA 2016 kunnen aan de Esko stand (H20 - Hal 1) een voucher ter waarde van 15% korting afhalen, geldig voor hun volgende aankoop.