Meer info

De wereld van de visuele communicatie evolueert razendsnel. Optimalisering, automatisering, digitalisering.... Een heel arsenaal diverse termen die inspireren om uw bedrijf of atelier mee te laten evolueren en te kunnen inspelen op de noden van uw klanten. Wat betekent dit voor u? Welke nieuwe tendensen dienen zich in uw segment aan en hoe maakt u de juiste keuze om uw investering optimaal te laten renderen?

Bezoek ons op vrijdag 27/09 en geniet slechts 1 dag van stevig vuurwerk met top deals!

Maak kennis met opportuniteiten en mogelijke oplossingen aan zeer scherpe prijzen en geniet van stevige kortingen, trade-in acties, extra garantievoorwaarden en promo's op apparatuur, accessoires en media. Snel zijn is de boodschap!

Kom langs op 27/09 tussen 10u00 en 16u00 en overtuig u tijdens tal van live machine- en software demo's.

Klik hier om in te schrijven.

Tot binnenkort!

Meer infoDe wereld van de visuele communicatie evolueert razendsnel. Optimalisering, automatisering, digitalisering.... Een heel arsenaal diverse termen die inspireren om uw bedrijf of atelier mee te laten evolueren en te kunnen inspelen op de noden van uw klanten. Wat betekent dit voor u? Welke nieuwe tendensen dienen zich in uw segment aan en hoe maakt u de juiste keuze om uw investering optimaal te laten renderen? Bezoek ons op vrijdag 27/09 en geniet slechts 1 dag van stevig vuurwerk met top deals! Maak kennis met opportuniteiten en mogelijke oplossingen aan zeer scherpe prijzen en geniet van stevige kortingen, trade-in acties, extra garantievoorwaarden en promo's op apparatuur, accessoires en media. Snel zijn is de boodschap! Kom langs op 27/09 tussen 10u00 en 16u00 en overtuig u tijdens tal van live machine- en software demo's. Klik hier om in te schrijven.Tot binnenkort!