De Arizona 1300-serie met FLOW-technologie, de nieuwe aanwinst van de toch al omvangrijke Arizona flatbedprinterfamilie, is bedoeld voor het groeiende middenvolumesegment en stelt grafische printbedrijven van grootformaat en andere leveranciers van printservices in staat hun klanten een uitgebreide reeks toepassingen te bieden voor detailhandel, bewegwijzering, interieurdecoratie, verpakkingen en industriële markten. De nieuwe printers zijn ontworpen met het oog op productiviteit en bieden veelzijdige, nauwkeurige en zeer efficiënte afdrukken op diverse materialen, ook dubbelzijdig.

Verbeterde automatisering voor industriële productiviteit

De Arizona is ontworpen als onderhoudsarme printer en is voorzien van verbeterde automatisering waarmee gebruikers de in de industrie gangbare productiviteit kunnen handhaven. Ook biedt de printer features die de beschikbare bedrijfstijd kunnen verbeteren - essentiële factoren voor hedendaagse printbedrijven. Het gaat dan om onder meer een up-to-date handsfree onderhoudssysteem voor de printkoppen dat de spuitmondfunctie in enkele seconden selectief herstelt en een gebruikersinterface die geüpdatet is met Advanced Image Layout Controls. De nieuwe mogelijkheden voor last-minute aanpassingen vóór het printen omvatten bijsnijden, de flexibiliteit van meerdere referentiepunten en de visualisatie en wijziging van de volgorde van afdruklagen. Met deze bedieningsmogelijkheden kunnen operators ook last-minute substraatkeuzes maken en zo snel reageren op veranderingen in de beschikbaarheid van plaatmateriaal. Ook wordt het mogelijk om vaker restjes op te maken, wat afval vermindert terwijl de flexibiliteit, tijdwinst en kostenefficiëntie toenemen. De Arizona 1300-serie met FLOW-technologie bevat ook een boekhoudinterface (API) die waardevolle gegevens levert over bijvoorbeeld inktverbruik en productietijd. Deze gegevens zijn dan verder te verwerken in boekhoudpakketten.

Klik hier voor het volledige persbericht.

Klik hier voor de productpagina.

De Arizona 1300-serie met FLOW-technologie, de nieuwe aanwinst van de toch al omvangrijke Arizona flatbedprinterfamilie, is bedoeld voor het groeiende middenvolumesegment en stelt grafische printbedrijven van grootformaat en andere leveranciers van printservices in staat hun klanten een uitgebreide reeks toepassingen te bieden voor detailhandel, bewegwijzering, interieurdecoratie, verpakkingen en industriële markten. De nieuwe printers zijn ontworpen met het oog op productiviteit en bieden veelzijdige, nauwkeurige en zeer efficiënte afdrukken op diverse materialen, ook dubbelzijdig.Verbeterde automatisering voor industriële productiviteitDe Arizona is ontworpen als onderhoudsarme printer en is voorzien van verbeterde automatisering waarmee gebruikers de in de industrie gangbare productiviteit kunnen handhaven. Ook biedt de printer features die de beschikbare bedrijfstijd kunnen verbeteren - essentiële factoren voor hedendaagse printbedrijven. Het gaat dan om onder meer een up-to-date handsfree onderhoudssysteem voor de printkoppen dat de spuitmondfunctie in enkele seconden selectief herstelt en een gebruikersinterface die geüpdatet is met Advanced Image Layout Controls. De nieuwe mogelijkheden voor last-minute aanpassingen vóór het printen omvatten bijsnijden, de flexibiliteit van meerdere referentiepunten en de visualisatie en wijziging van de volgorde van afdruklagen. Met deze bedieningsmogelijkheden kunnen operators ook last-minute substraatkeuzes maken en zo snel reageren op veranderingen in de beschikbaarheid van plaatmateriaal. Ook wordt het mogelijk om vaker restjes op te maken, wat afval vermindert terwijl de flexibiliteit, tijdwinst en kostenefficiëntie toenemen. De Arizona 1300-serie met FLOW-technologie bevat ook een boekhoudinterface (API) die waardevolle gegevens levert over bijvoorbeeld inktverbruik en productietijd. Deze gegevens zijn dan verder te verwerken in boekhoudpakketten.Klik hier voor het volledige persbericht.Klik hier voor de productpagina.