De globale markt voor industriële verpakkingen is snel aan het groeien en er wordt voorspeld dat de markt 61 miljard dollar zal bereiken in 2020. Er is een stijgende vraag bij de detailhandelaars en consumenten naar op maat gemaakte, boeiende, prachtig ontworpen of milieuvriendelijke verpakkingen.

Deze vraag, gevoed door de trend van personalisatie en de opkomst van digitaal printen zorgt voor een groei van de industrie en opportuniteiten voor print service providers (PSPs).

Voor meer informatie over de huidige situatie en de toekomst van verpakkingen en hoe u de mogelijkheden van digitaal printen kan optimaliseren voor het generen van nieuwe business, download hier de THINK Packaging - gids.

De globale markt voor industriële verpakkingen is snel aan het groeien en er wordt voorspeld dat de markt 61 miljard dollar zal bereiken in 2020. Er is een stijgende vraag bij de detailhandelaars en consumenten naar op maat gemaakte, boeiende, prachtig ontworpen of milieuvriendelijke verpakkingen.Deze vraag, gevoed door de trend van personalisatie en de opkomst van digitaal printen zorgt voor een groei van de industrie en opportuniteiten voor print service providers (PSPs).Voor meer informatie over de huidige situatie en de toekomst van verpakkingen en hoe u de mogelijkheden van digitaal printen kan optimaliseren voor het generen van nieuwe business, download hier de THINK Packaging - gids.