Dit rapport kijkt naar de trends die momenteel de markt voor interieurdecoratie vormgeven: voor de consument, met zijn behoefte aan individualiteit, en voor de professionals die gelijke tred wensen te houden met een economie die gericht is op onmiddellijke beschikbaarheid en snelle verwerkingstijden.

In het rapport Interieurdecoratie kijken we hoe zowel merken als consumenten bijdragen aan de groei van de sector. Wij nemen u mee op een reis door het huidige en toekomstige grafische landschap en laten u zien hoe grafische ondernemingen met behulp van onze printoplossingen kunnen inspelen op deze gevarieerde en lucratieve markt om hun klanten een volledig persoonlijke ervaring te bieden.

Download hier het rapport.

Dit rapport kijkt naar de trends die momenteel de markt voor interieurdecoratie vormgeven: voor de consument, met zijn behoefte aan individualiteit, en voor de professionals die gelijke tred wensen te houden met een economie die gericht is op onmiddellijke beschikbaarheid en snelle verwerkingstijden. In het rapport Interieurdecoratie kijken we hoe zowel merken als consumenten bijdragen aan de groei van de sector. Wij nemen u mee op een reis door het huidige en toekomstige grafische landschap en laten u zien hoe grafische ondernemingen met behulp van onze printoplossingen kunnen inspelen op deze gevarieerde en lucratieve markt om hun klanten een volledig persoonlijke ervaring te bieden.Download hier het rapport.