Deze nieuwe oplossing stelt grafische producenten, signmakers en leveranciers van decoratiematerialen in staat om een Océ Arizona flatbed-printer te gebruiken voor het printen van meerdere lagen. Dit resulteert in printeffecten die textuuroppervlakken, reliëf, metallic-accenten en verhoogde belettering nabootsen.

Océ Touchstone kan worden ingezet voor het nabootsen van een reeks aan oppervlakken met textuureffecten voor binnen en buiten, zoals steen, baksteen, hout en tegels. Producenten van signage kunnen de technologie gebruiken voor functionele toepassingen, zoals braille of om reliëfschriften te maken voor esthetische doeleinden. Voor grafische ondernemingen die de flatbed-printtechnologie gebruiken om verpakkingen op maat in kleine oplagen te produceren, kan Océ Touchstone worden gebruikt voor het reproduceren van reliëf.

Bekijk in deze video een korte voorstelling van Océ Touchstone.

Voor meer info, contacteer Roel Wijnants via roel.wijnants@canon.be

Deze nieuwe oplossing stelt grafische producenten, signmakers en leveranciers van decoratiematerialen in staat om een Océ Arizona flatbed-printer te gebruiken voor het printen van meerdere lagen. Dit resulteert in printeffecten die textuuroppervlakken, reliëf, metallic-accenten en verhoogde belettering nabootsen.Océ Touchstone kan worden ingezet voor het nabootsen van een reeks aan oppervlakken met textuureffecten voor binnen en buiten, zoals steen, baksteen, hout en tegels. Producenten van signage kunnen de technologie gebruiken voor functionele toepassingen, zoals braille of om reliëfschriften te maken voor esthetische doeleinden. Voor grafische ondernemingen die de flatbed-printtechnologie gebruiken om verpakkingen op maat in kleine oplagen te produceren, kan Océ Touchstone worden gebruikt voor het reproduceren van reliëf.Bekijk in deze video een korte voorstelling van Océ Touchstone.Voor meer info, contacteer Roel Wijnants via roel.wijnants@canon.be