De beste hardware in huis? Vandaag de dag volstaat het niet meer om de concurrentie een stap voor te blijven. Enkel met een efficiënte workflow blijf je competitief. Daarom is het centrale thema van ons gratis inspiratiemoment voor digitale drukkerijen: het automatiseren van je workflow.

Tijdens dit evenement tonen we je wat voor impact een uitgekiende workflow kan heb­ben op je productiviteit. Natuurlijk komt daarbij ook Web2Print aan bod.

Dankzij onze partners Zünd en Albyco kunnen we bovendien inzoomen op het automatiseren van finishing.

Daarnaast de langverwachte Belgische première van de Océ Colorado 1640. De allereerste grootformaatprinter met UVGel technologie.

Jos Steutelings van VIGC stilt je honger met verrijkende inzichten en trends in de grafische markt.

De keynote van de middag wordt gegeven door Sander Jansen van ChangeVenture. Hij inspireert je met zijn inzichten uit de digitale transformatie van de boekindustrie.

Geïnteresseerd? Het is volledig gratis en het aantal stoelen is beperkt. Schrijf je dus van­daag nog in op www.canon.be/automation

De beste hardware in huis? Vandaag de dag volstaat het niet meer om de concurrentie een stap voor te blijven. Enkel met een efficiënte workflow blijf je competitief. Daarom is het centrale thema van ons gratis inspiratiemoment voor digitale drukkerijen: het automatiseren van je workflow. Tijdens dit evenement tonen we je wat voor impact een uitgekiende workflow kan heb­ben op je productiviteit. Natuurlijk komt daarbij ook Web2Print aan bod.Dankzij onze partners Zünd en Albyco kunnen we bovendien inzoomen op het automatiseren van finishing. Daarnaast de langverwachte Belgische première van de Océ Colorado 1640. De allereerste grootformaatprinter met UVGel technologie. Jos Steutelings van VIGC stilt je honger met verrijkende inzichten en trends in de grafische markt. De keynote van de middag wordt gegeven door Sander Jansen van ChangeVenture. Hij inspireert je met zijn inzichten uit de digitale transformatie van de boekindustrie. Geïnteresseerd? Het is volledig gratis en het aantal stoelen is beperkt. Schrijf je dus van­daag nog in op www.canon.be/automation