Het nieuwe kunstproject TIME van Wim Tellier is sinds vorige week te bewonderen op het strand van Knokke. Voor dit unieke project rekende Wim op de kwaliteit van Canon producten. De fisheye foto's werden genomen met zijn Canon EOS 1D-X camera en het volledige kunstwerk werd geprint op de Océ Arizona printer.
Het kunstwerk bestaat uit 400 unieke fisheye foto's, met een gewicht van 1,8 ton en een oppervlakte van 3000 m². Meer dan 40 rollen van 40 meter Canon IJM669 Scrim Banner werden gebruikt om het kunstwerk te printen.
Bekijk hier de indrukwekkende 'making of' videoOf op onze Facebook pagina

Het nieuwe kunstproject TIME van Wim Tellier is sinds vorige week te bewonderen op het strand van Knokke. Voor dit unieke project rekende Wim op de kwaliteit van Canon producten. De fisheye foto's werden genomen met zijn Canon EOS 1D-X camera en het volledige kunstwerk werd geprint op de Océ Arizona printer. Het kunstwerk bestaat uit 400 unieke fisheye foto's, met een gewicht van 1,8 ton en een oppervlakte van 3000 m². Meer dan 40 rollen van 40 meter Canon IJM669 Scrim Banner werden gebruikt om het kunstwerk te printen.Bekijk hier de indrukwekkende 'making of' videoOf op onze Facebook pagina