De robot legt het plaatmateriaal op een Arizona 6100 vlakbedprinter; haalt na het printen het materiaal er weer af en legt het op de Zünd G3 XL- 3200 snijtafel om het verder af te werken; vervolgens worden de afgewerkte stukken op een pallet gestapeld.

Canon werkt voor dit soort van implementaties samen met een vaste partner: Rolan Robotics. Het Nederlandse bedrijf is gespecialiseerd in robotsystemenvoor industriële toepassingen. De robot vergroot de flexibiliteit van Publi-Royal, verzacht de werkdruk en wordt een extra zelfstandige werkkracht tijdens de dag en 's nachts.

Lees hier het volledige verhaal waarom Publi-Royal in een robot investeerde.

De robot legt het plaatmateriaal op een Arizona 6100 vlakbedprinter; haalt na het printen het materiaal er weer af en legt het op de Zünd G3 XL- 3200 snijtafel om het verder af te werken; vervolgens worden de afgewerkte stukken op een pallet gestapeld.Canon werkt voor dit soort van implementaties samen met een vaste partner: Rolan Robotics. Het Nederlandse bedrijf is gespecialiseerd in robotsystemenvoor industriële toepassingen. De robot vergroot de flexibiliteit van Publi-Royal, verzacht de werkdruk en wordt een extra zelfstandige werkkracht tijdens de dag en 's nachts.Lees hier het volledige verhaal waarom Publi-Royal in een robot investeerde.