Ongeëvenaarde automatiseringsniveaus verminderen de overhead van routinetaken, zoals het laden van media en dagelijks onderhoud, waardoor uw operators zich kunnen concentreren op wat echt belangrijk is.

De Colorado 1650 biedt een indrukwekkend toepassingsbereik, dankzij de flexibele en rekbare samenstelling van de UVgel inkten en de ingenieuze FLXfinish technologie. Met deze FLXfinish technologie kan u uw toepassingen printen met een perfecte glans of een luxueuze matte afwerking, ongeacht de gebruikte media.

Klik hier voor meer informatie over de Canon Colorado printers.

Ongeëvenaarde automatiseringsniveaus verminderen de overhead van routinetaken, zoals het laden van media en dagelijks onderhoud, waardoor uw operators zich kunnen concentreren op wat echt belangrijk is.De Colorado 1650 biedt een indrukwekkend toepassingsbereik, dankzij de flexibele en rekbare samenstelling van de UVgel inkten en de ingenieuze FLXfinish technologie. Met deze FLXfinish technologie kan u uw toepassingen printen met een perfecte glans of een luxueuze matte afwerking, ongeacht de gebruikte media.Klik hier voor meer informatie over de Canon Colorado printers.