Zo is er een duidelijke hogere kwaliteit en is de printer een stuk sneller geworden. Snel opstarten en een gebruiksvriendelijk onderhoud zullen ons ook heel wat tijd sparen.

Daarnaast heeft de Arizona 1380 nog altijd de mogelijkheid om roll naar roll en flatbed te printen. De roll naar roll module is zeer stabiel en laat het toe om met een gerust hart de opdrachten 's avonds te laten doorlopen."

Samen met de Arizona kocht Complot ook de Canon Touchstone software, een technologie die het mogelijk maakt om fotopanelen in reliëf te printen. Francis Hélin: "Het resultaat is subliem. Een 2,5D fotopaneel wil je voelen. Door de lichtinval zie je de diepte heel duidelijk en maakt van het UV bedrukt paneel een kunstwerk."

Complot uit zich als One-Stop-Print-Shop. "Wij maken prints op alle bestaande printmaterialen. Met de bijhorende displays en frames maken we een totaalplaatje. Ook sign toepassingen worden volledig in huis gemaakt. Door het uitgebreid machinepark en de diverse veredelingsmachines bieden we kwalitatieve en duurzame totaalpakketten aan. Ook de afgewerkte producten worden door ons geplaatst en geïnstalleerd."

Ontdek het aanbod van Complot op www.complot.be

Zo is er een duidelijke hogere kwaliteit en is de printer een stuk sneller geworden. Snel opstarten en een gebruiksvriendelijk onderhoud zullen ons ook heel wat tijd sparen. Daarnaast heeft de Arizona 1380 nog altijd de mogelijkheid om roll naar roll en flatbed te printen. De roll naar roll module is zeer stabiel en laat het toe om met een gerust hart de opdrachten 's avonds te laten doorlopen."Samen met de Arizona kocht Complot ook de Canon Touchstone software, een technologie die het mogelijk maakt om fotopanelen in reliëf te printen. Francis Hélin: "Het resultaat is subliem. Een 2,5D fotopaneel wil je voelen. Door de lichtinval zie je de diepte heel duidelijk en maakt van het UV bedrukt paneel een kunstwerk."Complot uit zich als One-Stop-Print-Shop. "Wij maken prints op alle bestaande printmaterialen. Met de bijhorende displays en frames maken we een totaalplaatje. Ook sign toepassingen worden volledig in huis gemaakt. Door het uitgebreid machinepark en de diverse veredelingsmachines bieden we kwalitatieve en duurzame totaalpakketten aan. Ook de afgewerkte producten worden door ons geplaatst en geïnstalleerd."Ontdek het aanbod van Complot op www.complot.be