Voor het derde jaar op rij ontvangt MultiPress van Dataline de erkenning van de European Digital Press (EDP) als beste MIS/ERP-software. Het belangrijke consortium EDP bekroonde Dataline al eerder voor de MultiPress Installation App in 2019 en de MultiPress e-Calculator in 2020.

Dirk Deroo, CEO van Dataline: "Deze EDP Awards zijn nogmaals een bevestiging vanuit het werkveld dat de mindset en "DNA" binnen mijn bedrijf werkt. Ons R&D en innovatie-team zet, meer dan onze concurrentie, in op doorgedreven innovatie en MultiPress staat daardoor nooit stil. We zijn vastberaden om de referentie bij uitstek te blijven, met onze toepassingen hebben onze klanten nu eenmaal de tools in handen om van hun printmediabedrijf een moderne, procesgedreven en verregaand geautomatiseerde business te maken."

Ontdek de bekroonde technologie op onze blog.

Voor het derde jaar op rij ontvangt MultiPress van Dataline de erkenning van de European Digital Press (EDP) als beste MIS/ERP-software. Het belangrijke consortium EDP bekroonde Dataline al eerder voor de MultiPress Installation App in 2019 en de MultiPress e-Calculator in 2020.Dirk Deroo, CEO van Dataline: "Deze EDP Awards zijn nogmaals een bevestiging vanuit het werkveld dat de mindset en "DNA" binnen mijn bedrijf werkt. Ons R&D en innovatie-team zet, meer dan onze concurrentie, in op doorgedreven innovatie en MultiPress staat daardoor nooit stil. We zijn vastberaden om de referentie bij uitstek te blijven, met onze toepassingen hebben onze klanten nu eenmaal de tools in handen om van hun printmediabedrijf een moderne, procesgedreven en verregaand geautomatiseerde business te maken."Ontdek de bekroonde technologie op onze blog.