Sinds 1966 verdedigen we onze leden op juridisch, commercieel en technisch vlak en hiermee zijn we de enige organisatie die erkend is door FOD Economie, waarmee we regelmatig contact hebben om de belangen van het beroep bij de Belgische overheden te verdedigen.

Onze vereniging is lid van de ESF (European Sign Federation) die verschillende nationale organisaties groepeert en deze bij de Europese Commissie vertegenwoordigt. In 2016 vierde onze professionele organisatie haar vijftigste verjaardag.

Contact: secretary@belgian-sign.org Meer informatie: www.belgian-sign.org

Sinds 1966 verdedigen we onze leden op juridisch, commercieel en technisch vlak en hiermee zijn we de enige organisatie die erkend is door FOD Economie, waarmee we regelmatig contact hebben om de belangen van het beroep bij de Belgische overheden te verdedigen.Onze vereniging is lid van de ESF (European Sign Federation) die verschillende nationale organisaties groepeert en deze bij de Europese Commissie vertegenwoordigt. In 2016 vierde onze professionele organisatie haar vijftigste verjaardag. Contact: secretary@belgian-sign.org Meer informatie: www.belgian-sign.org