De grote broer is de iUV1200, met een print oppervlakte van 1100 x 700 mm en ook een printhoogte van 300 mm. (dit is 45% meer print oppervlak dan de dichtst bijzijnde concurrent) even nauwkeurig maar natuurlijk wanneer u vele objecten heeft veel meer snelheid.

Beide printers zijn uitgerust met een open WIMS inkt systeem, zodat de inkten constant worden geroerd en ververst, hierdoor kunt u kiezen uit standaard inkten of flexibele inkten zodat de range van te beprinten objecten nog groter wordt. Voor speciale oppervlaktes hebben we een ruime keuze aan primers, zoals voor glas, pp en metaal.

Met de C,M,Y,K het wit en de lak kunt u alle kanten op qua afwerking van uw object.

Binnenkort zullen we onze nieuwste telg voorstellen, meer op industrieel gebied ingericht maar ook goed in te zetten vor grote batches golfballen, pennen, openers en alles wat u maar in kleur of zwart/wit wilt printen.

De grote broer is de iUV1200, met een print oppervlakte van 1100 x 700 mm en ook een printhoogte van 300 mm. (dit is 45% meer print oppervlak dan de dichtst bijzijnde concurrent) even nauwkeurig maar natuurlijk wanneer u vele objecten heeft veel meer snelheid.Beide printers zijn uitgerust met een open WIMS inkt systeem, zodat de inkten constant worden geroerd en ververst, hierdoor kunt u kiezen uit standaard inkten of flexibele inkten zodat de range van te beprinten objecten nog groter wordt. Voor speciale oppervlaktes hebben we een ruime keuze aan primers, zoals voor glas, pp en metaal.Met de C,M,Y,K het wit en de lak kunt u alle kanten op qua afwerking van uw object.Binnenkort zullen we onze nieuwste telg voorstellen, meer op industrieel gebied ingericht maar ook goed in te zetten vor grote batches golfballen, pennen, openers en alles wat u maar in kleur of zwart/wit wilt printen.