Beide oplossingen maken gebruik van de bekroonde SubliJet-HD inkten die geoptimaliseerd zijn voor superieure output en de industriële kwaliteit in de 25" Sawgrass VJ 628 printer.

Deze acht kleuren configuratie van de VJ 628 kan zowel de SubliJet-HD FL en XG oplossingen om buitengewone kwaliteit te leveren voor de traditionele sublimatieprints - PLUS spannende nieuwe mogelijkheden, niet beschikbaar met een CMYK-only printer. Deze omvatten heldere, levendige kleuren voor alle grafische toepassingen, en vloeiende overgangen en gradaties voor hoge-resolutie prints.

Sawgrass SubliJet HD Fluorescerende (FL) oplossing voegt Fluorescent Roze en Fluorescent Yellow inkten toe aan de traditionele zes kleuren, C M Y KXF Lc Lm in de configuratie van het sublimatie printproces.

De toevoeging van deze fluorescerende inkten stelt de gebruikers in staat om een ​​breed scala van fluorescerende steunkleuren aan afbeeldingen toe te voegen, of zelfs volledig fluorescerende foto's te produceren met nog meer speciale effecten die niet mogelijk zijn met enige CMYK oplossing.

Voor sublimation printers die behoefte hebben aan kritische kleur specificaties biedt SubliJet-HD Expanded Gamut (XG) de mogelijkheid om deze doelstellingen te halen, Deze sublimatie inkten bieden het breedste gamma van kleur in een sublimatie printoplossing.

Het uitgebreide gamma van deze CMYKXF Lc Lm O B inktset stelt drukkers in staat om kleuren te bereiken die niet mogelijk te reproduceren waren met de traditionele CMYK-inkten. Dit maakt het ideaal voor gebruik met toepassingen die een kleurkritische benadering nodig hebben.

Voor meer informatie over Sawgrass, kan u contact opnemen met Ingrid Van Loocke (ivanloocke@sawgrassink.com, +32 478 51 44 15).

Beide oplossingen maken gebruik van de bekroonde SubliJet-HD inkten die geoptimaliseerd zijn voor superieure output en de industriële kwaliteit in de 25" Sawgrass VJ 628 printer.Deze acht kleuren configuratie van de VJ 628 kan zowel de SubliJet-HD FL en XG oplossingen om buitengewone kwaliteit te leveren voor de traditionele sublimatieprints - PLUS spannende nieuwe mogelijkheden, niet beschikbaar met een CMYK-only printer. Deze omvatten heldere, levendige kleuren voor alle grafische toepassingen, en vloeiende overgangen en gradaties voor hoge-resolutie prints.Sawgrass SubliJet HD Fluorescerende (FL) oplossing voegt Fluorescent Roze en Fluorescent Yellow inkten toe aan de traditionele zes kleuren, C M Y KXF Lc Lm in de configuratie van het sublimatie printproces.De toevoeging van deze fluorescerende inkten stelt de gebruikers in staat om een ​​breed scala van fluorescerende steunkleuren aan afbeeldingen toe te voegen, of zelfs volledig fluorescerende foto's te produceren met nog meer speciale effecten die niet mogelijk zijn met enige CMYK oplossing.Voor sublimation printers die behoefte hebben aan kritische kleur specificaties biedt SubliJet-HD Expanded Gamut (XG) de mogelijkheid om deze doelstellingen te halen, Deze sublimatie inkten bieden het breedste gamma van kleur in een sublimatie printoplossing.Het uitgebreide gamma van deze CMYKXF Lc Lm O B inktset stelt drukkers in staat om kleuren te bereiken die niet mogelijk te reproduceren waren met de traditionele CMYK-inkten. Dit maakt het ideaal voor gebruik met toepassingen die een kleurkritische benadering nodig hebben.Voor meer informatie over Sawgrass, kan u contact opnemen met Ingrid Van Loocke (ivanloocke@sawgrassink.com, +32 478 51 44 15).