De decorerende oplossingen van de HD Virtuoso producten zijn de eerste en enige decorerende oplossingen met volledig geïntegreerde high definition oplossingen, speciaal ontworpen voor de productie van sublimatie.

Sawgrass heeft de nieuwste toevoeging aan het Virtuoso assortiment recent voorgesteld. Het systeem Sawgrass VJ 628 met acht-kleuren en 630 mm (25 inch) breed combineert de kracht van de Mutoh ValueJet printer technologie met de bewezen prestaties van de SubliJet-HD sublimatie inkt van Sawgrass. Dit systeem beantwoord rechtstreeks op verzoeken van dealers en eindgebruikers en is ideaal voor de productie van grotere beelden en hoge volumes.

Eerder dit jaar kondigde Sawgrass een samenwerking met Ricoh aan. Waaronder een eigen merk van HD Virtuoso producten, deze SG400 printers (A4) en SG800 (A3 +), maakten hun debuut in januari, dit markeerde een eerste stap naar het aanbieden van volledige Sawgrass sublimatie printing oplossingen voor de geïntegreerde markten van kantoor productie.

Voor meer informatie, neem contact op met Ingrid Van Loocke (ivanloocke@sawgrassink.com, +32 478 51 44 15).

De decorerende oplossingen van de HD Virtuoso producten zijn de eerste en enige decorerende oplossingen met volledig geïntegreerde high definition oplossingen, speciaal ontworpen voor de productie van sublimatie.Sawgrass heeft de nieuwste toevoeging aan het Virtuoso assortiment recent voorgesteld. Het systeem Sawgrass VJ 628 met acht-kleuren en 630 mm (25 inch) breed combineert de kracht van de Mutoh ValueJet printer technologie met de bewezen prestaties van de SubliJet-HD sublimatie inkt van Sawgrass. Dit systeem beantwoord rechtstreeks op verzoeken van dealers en eindgebruikers en is ideaal voor de productie van grotere beelden en hoge volumes.Eerder dit jaar kondigde Sawgrass een samenwerking met Ricoh aan. Waaronder een eigen merk van HD Virtuoso producten, deze SG400 printers (A4) en SG800 (A3 +), maakten hun debuut in januari, dit markeerde een eerste stap naar het aanbieden van volledige Sawgrass sublimatie printing oplossingen voor de geïntegreerde markten van kantoor productie.Voor meer informatie, neem contact op met Ingrid Van Loocke (ivanloocke@sawgrassink.com, +32 478 51 44 15).