De nieuwe oplossing voor 3D-sublimatie met inkt van Sawgrass en Technotape

Vorige maand stelden Sawgrass Technologies en Technotape International op editie 2017 van SGIA in New Orleans een nieuwe productieoplossing voor die speciaal ontworpen is voor 3D-sublimatie. Deze bedrijfsklare oplossing is volledig geoptimaliseerd en is gericht op productdecorateurs. Ze combineert de HD Virtuoso-systemen en de nieuwe SubliJet-3D-inkten van Sawgrass in de sublimatieovens, op de dragers en op de 3D-film van Technotape.

De nieuwe oplossing voor 3D-sublimatie met inkt van Sawgrass en Technotape

© .

"De industriële sector kan al jaren producten sublimeren met afgeronde randen", legt Vik Patel uit, directeur van de afdeling commerciële ontwikkeling bij Sawgrass. "Maar Technotape zorgt ervoor dat onze klanten eenvoudiger toegang hebben tot dit proces: dat is reden tot tevredenheid. In het afgelopen jaar hebben we samengewerkt met Technotape om voor een exclusieve oplossing te zorgen waarmee ongelooflijke kleuren en kwaliteit kunnen worden bereikt."

Met hun gezamenlijke oplossing willen Sawgrass en Technotape aan decorateurs al het nodige geven om hoogwaardige 3D-producten te maken voor hun klanten. De nieuwe kleurenprofielen en SubliJet-3D-inkten van Sawgrass werken met alle printers voor decoratiesystemen van het HD Virtuoso-product: de SG400, SG800 en VJ 628.

De 3D-sublimatieoven van Technotape is dan weer compact en gebruiksvriendelijk gemaakt maar kan toch producten van superieure kwaliteit creëren. Bovendien zijn de film en dragers van Technotape geoptimaliseerd voor de schakeringen die de 3D-sublimatie uniek maken.

"De nieuwe SubliJet-3D-inkten en de overeenstemmende profielen zijn zo bedacht dat ze de best mogelijke resultaten bieden in deze productieomgeving, met de oven, de dragers en de 3D-film van Technnotape", verduidelijkt Bonne Klein Woolthuis, algemeen directeur van Technotape. "Ze zijn ontworpen voor de productie van toepassingen voor de personalisering van grote volumes en combineren daarbij overigens een hoge kwaliteit en gebruikersgemak."

Meer informatie kunt u krijgen bij Ingrid Van Loocke via ivanloocke@sawgrassink.com of door een bezoek te brengen aan www.sawgrassink.com

Lees meer over: