De nieuwe Virtuoso Print Manager van Sawgrass is een echt revolutie voor de gebruikers van decoratiesystemen van het product HD Virtuoso. De Virtuoso Print Manager is de eerste universele software voor het drukbeheer van de printers SG400, SG800 en VJ 628. Het is een alles-in-een-oplossing voor drukbeheer die zowel werkt met de grafische kantoortoepassingen - zoals CorelDRAW en Adobe Creative Cloud - als met CreativeStudio. Het is ook de eerste drukbeheerder die toepassingen aanbiedt die lijken op een RIP, zowel onder Windows als Mac, voor de gebruikers van de SG400 en SG800. De vertoonde niet-ingelijste gedrukte producten op de nieuwste generatie fotopanelen in ChromaLuxe aluminium zijn stabieler en duurzamer dan de Kodak Endura of ander papier van zilverhalogenide, met inbegrip van de prints in zilverhalogenide die ingelijst zijn onder glas of een acryloppervlak dat uv-stralen absorbeert of in het geval van frontale bevestiging op acryl dat uv-stralen absorbeert.

Virtuoso Print Manager is ontworpen om uitzonderlijk gebruiksvriendelijk te zijn. Hij biedt ook functies als amalgamen van werken en afbeeldingen om te besparen op de ondersteuning, evenals Web-to-Print productiestromen en actieve dossiers die we alleen vinden in hele dure en ingewikkelde RIP-software. Enkele van de extra functies zijn: geïntegreerde ICC-profielen voor een groot assortiment ondersteuningen en afbeeldingtypes; directe import van .jpg- en .png-bestanden en de indelingen .sg of .sgz van CreativeStudio; meertalige gebruikersinterface in Engels, Frans, Italiaans, Spaans en Japans.

Virtuoso Print Manager vervangt CreativeStudio Print and Color Manager voor de gebruikers van CreativeStudio en kan gratis worden gedownload voor de klanten van Virtuoso op de website van Sawgrass. Gebruikers van de VJ 628 kunnen er ook voor het eerst mee afdrukken vanaf CreativeStudio.

Meer informatie kunt u verkrijgen bij Ingrid Van Loocke op het adres ivanloocke@sawgrassink.com of bezoek SawgrassInk.com.

We kijken uit naar uw bezoek op FESPA 2017 - stand C44, hall B5

De nieuwe Virtuoso Print Manager van Sawgrass is een echt revolutie voor de gebruikers van decoratiesystemen van het product HD Virtuoso. De Virtuoso Print Manager is de eerste universele software voor het drukbeheer van de printers SG400, SG800 en VJ 628. Het is een alles-in-een-oplossing voor drukbeheer die zowel werkt met de grafische kantoortoepassingen - zoals CorelDRAW en Adobe Creative Cloud - als met CreativeStudio. Het is ook de eerste drukbeheerder die toepassingen aanbiedt die lijken op een RIP, zowel onder Windows als Mac, voor de gebruikers van de SG400 en SG800. De vertoonde niet-ingelijste gedrukte producten op de nieuwste generatie fotopanelen in ChromaLuxe aluminium zijn stabieler en duurzamer dan de Kodak Endura of ander papier van zilverhalogenide, met inbegrip van de prints in zilverhalogenide die ingelijst zijn onder glas of een acryloppervlak dat uv-stralen absorbeert of in het geval van frontale bevestiging op acryl dat uv-stralen absorbeert.Virtuoso Print Manager is ontworpen om uitzonderlijk gebruiksvriendelijk te zijn. Hij biedt ook functies als amalgamen van werken en afbeeldingen om te besparen op de ondersteuning, evenals Web-to-Print productiestromen en actieve dossiers die we alleen vinden in hele dure en ingewikkelde RIP-software. Enkele van de extra functies zijn: geïntegreerde ICC-profielen voor een groot assortiment ondersteuningen en afbeeldingtypes; directe import van .jpg- en .png-bestanden en de indelingen .sg of .sgz van CreativeStudio; meertalige gebruikersinterface in Engels, Frans, Italiaans, Spaans en Japans.Virtuoso Print Manager vervangt CreativeStudio Print and Color Manager voor de gebruikers van CreativeStudio en kan gratis worden gedownload voor de klanten van Virtuoso op de website van Sawgrass. Gebruikers van de VJ 628 kunnen er ook voor het eerst mee afdrukken vanaf CreativeStudio.Meer informatie kunt u verkrijgen bij Ingrid Van Loocke op het adres ivanloocke@sawgrassink.com of bezoek SawgrassInk.com.We kijken uit naar uw bezoek op FESPA 2017 - stand C44, hall B5