Met de onzekerheid over het doorgaan van de FESPA dit jaar ivm het corona virus is het Sign & Print Festival de gelegenheid om de nieuwste print technieken aan het werk te zien. Rotagraphic presenteert op haar stand de nieuwste Liyu KC vlakbedprinter, de PK digitale snijtafel en het innovatieve beursstandconcept van Multiplo.

Voor elk bedrijf dat niet afhankelijk wilt zijn van anderen is de Liyu KC met Ricoh koppen een verstandige investering: alle plaatmaterialen kunnen dan zelf bedrukt worden zodat direct aan de klant geleverd kan worden. En dat voor een investering van minder dan € 50.000,00. Bezoek de beurs en oordeel zelf!

Met de onzekerheid over het doorgaan van de FESPA dit jaar ivm het corona virus is het Sign & Print Festival de gelegenheid om de nieuwste print technieken aan het werk te zien. Rotagraphic presenteert op haar stand de nieuwste Liyu KC vlakbedprinter, de PK digitale snijtafel en het innovatieve beursstandconcept van Multiplo.Voor elk bedrijf dat niet afhankelijk wilt zijn van anderen is de Liyu KC met Ricoh koppen een verstandige investering: alle plaatmaterialen kunnen dan zelf bedrukt worden zodat direct aan de klant geleverd kan worden. En dat voor een investering van minder dan € 50.000,00. Bezoek de beurs en oordeel zelf!