Sawgrass won ook twee andere titels van "Product van het Jaar". SubliJet HD-sublimatie inkt voor printers. De Virtuoso SG800 printers hebben gewonnen in de categorie van "digitale drukinkten" en SubliJet HD-sublimatie inkt voor de Sawgrass VJ 628 printers werden onderscheiden in de "Ink sublimatie roll-to-roll op metaal ".

De printer Sawgrass VJ 628 HD is een onderdeel van het product gamma Virtuoso 25 "(630 mm), de eerste sublimatiedruk oplossing die een volledig geïntegreerde oplossing voor de sector aanbied. Dit systeem is ontworpen voor fotografie, beeldende kunst, interieur bewegwijzering en high-volume personalisatie toepassingen.

Voor meer informatie, bezoek onze website www.sawgrassink.com

Sawgrass won ook twee andere titels van "Product van het Jaar". SubliJet HD-sublimatie inkt voor printers. De Virtuoso SG800 printers hebben gewonnen in de categorie van "digitale drukinkten" en SubliJet HD-sublimatie inkt voor de Sawgrass VJ 628 printers werden onderscheiden in de "Ink sublimatie roll-to-roll op metaal ".De printer Sawgrass VJ 628 HD is een onderdeel van het product gamma Virtuoso 25 "(630 mm), de eerste sublimatiedruk oplossing die een volledig geïntegreerde oplossing voor de sector aanbied. Dit systeem is ontworpen voor fotografie, beeldende kunst, interieur bewegwijzering en high-volume personalisatie toepassingen.Voor meer informatie, bezoek onze website www.sawgrassink.com