De VJ 628 Sawgrass sublimatieprinters zijn uitgeroepen tot product van het jaar

De Sawgrass VJ 628 printer zijn uitgeroepen tot "sublimatie product roll-to-roll op metaal van het jaar 2015" door de Specialty Graphic Imaging Association (SGIA). De winnaars van deze jaarlijkse wedstrijd voor de verschillende apparatuur en verbruiksartikelen die de ontwikkeling van de grafische imaging industrie opvolgd werden aangekondigd tijdens de SGIA Expo 2015 show, deze werd gehouden van 04-06 november in Atlanta

De VJ 628 Sawgrass sublimatieprinters zijn uitgeroepen tot product van het jaar

© .

Sawgrass won ook twee andere titels van "Product van het Jaar". SubliJet HD-sublimatie inkt voor printers. De Virtuoso SG800 printers hebben gewonnen in de categorie van "digitale drukinkten" en SubliJet HD-sublimatie inkt voor de Sawgrass VJ 628 printers werden onderscheiden in de "Ink sublimatie roll-to-roll op metaal ".

De printer Sawgrass VJ 628 HD is een onderdeel van het product gamma Virtuoso 25 "(630 mm), de eerste sublimatiedruk oplossing die een volledig geïntegreerde oplossing voor de sector aanbied. Dit systeem is ontworpen voor fotografie, beeldende kunst, interieur bewegwijzering en high-volume personalisatie toepassingen.

Voor meer informatie, bezoek onze website www.sawgrassink.com

Lees meer over: