Wilt u stanswerk snel leveren en zonder hoge kosten voor een stansvorm? Met de Iecho PK digitale ril en snijmachine kunt u direct vanuit het digitale bestand werken. De machine is perfect voor in uw digitale workflow en neemt slechts weinig ruimte in. Bekijkt u de werking in de een duidelijke video via deze link: http://rotagraphic.nl/wide-format/iecho-snijtafels/iecho-pk-series-snij-en-rilmachine/?fl_builder

Vanaf heden zijn 2 formaten beschikbaar: 40x60cm en 53x75cm snijformaat. Voor een demonstratie bent u van harte welkom in onze toonzaal of op het Sign & Print Festival op 11 en 12 maart a.s. in Gorinchem.

Wilt u stanswerk snel leveren en zonder hoge kosten voor een stansvorm? Met de Iecho PK digitale ril en snijmachine kunt u direct vanuit het digitale bestand werken. De machine is perfect voor in uw digitale workflow en neemt slechts weinig ruimte in. Bekijkt u de werking in de een duidelijke video via deze link: http://rotagraphic.nl/wide-format/iecho-snijtafels/iecho-pk-series-snij-en-rilmachine/?fl_builderVanaf heden zijn 2 formaten beschikbaar: 40x60cm en 53x75cm snijformaat. Voor een demonstratie bent u van harte welkom in onze toonzaal of op het Sign & Print Festival op 11 en 12 maart a.s. in Gorinchem.