Mensen met verschillende achtergronden vanuit heel Europa ontmoeten, twee dagen creatief en hands on bezig zijn met innovatie en dit kunnen koppelen aan een leuke ervaring met heel wat plezier, dat is waar het bij deze EU Graphic Arts Hackathon echt om draait.

Aan het einde van de Hackathon wordt ieder teamresultaat gepresenteerd aan een jury die vervolgens de meest verdienstelijke projecten bekroont.

Ben jij klaar om deze uitdaging aan te gaan? Schrijf je in en krijg visibiliteit bij de verschillende partijen in de grafische industrie. Samen geven we vorm aan de toekomst!

Meer info en gratis inschrijven: https://www.vigc.be/eu-graphic-arts-hackathon/

Mensen met verschillende achtergronden vanuit heel Europa ontmoeten, twee dagen creatief en hands on bezig zijn met innovatie en dit kunnen koppelen aan een leuke ervaring met heel wat plezier, dat is waar het bij deze EU Graphic Arts Hackathon echt om draait.Aan het einde van de Hackathon wordt ieder teamresultaat gepresenteerd aan een jury die vervolgens de meest verdienstelijke projecten bekroont.Ben jij klaar om deze uitdaging aan te gaan? Schrijf je in en krijg visibiliteit bij de verschillende partijen in de grafische industrie. Samen geven we vorm aan de toekomst!Meer info en gratis inschrijven: https://www.vigc.be/eu-graphic-arts-hackathon/