Het is voor de eindgebruiker kinderspel om de stickers zélf te plaatsen - zonder veel luchtbellen of kreuken - en ook weer te verwijderen. Hulp van een professional is voor deze films overbodig:

* Coala Easy Stick: monomeer vinyl. Geen luchtbellen dankzij puntjeslijm. Ook eenvoudig te verwijderen.

* Coala Re-Stick: polymeer vinyl. Herpositioneerbaar en gemakkelijk verwijderbaar zonder gevaar voor lijmresten.

PVC-vrije media:

* Coala Clear Tack: zelfhechtende technologie zonder lijm, zeer geschikt voor glanzende oppervlakken. Geen gevaar voor lijmresten. De film is ultra clear, dus ideaal voor bijvoorbeeld etalages.

* Coala White Tack: witte versie van Coala Clear Tack.

* NIEUW: Coala X-Tac: PVC-vrij en zelfhechtend zonder gebruik te maken van lijm. Aan de achterzijde is het product voorzien van zuignapjes die vasthechten op zeer uiteenlopende (vlakke) ondergronden. Geen gevaar voor lijmresten en verkrijgbaar in een witte en transparante versie.

Al deze Easy Apply producten zijn niet alleen eenvoudig zelf aan te brengen en dus kostenefficiënt, maar het eindresultaat ziet er ook perfect uit! Meer informatie? Neem contact op met Antalis via e-mail op visualcom.be@antalis.com of bel 02 451 12 00.

Het is voor de eindgebruiker kinderspel om de stickers zélf te plaatsen - zonder veel luchtbellen of kreuken - en ook weer te verwijderen. Hulp van een professional is voor deze films overbodig:* Coala Easy Stick: monomeer vinyl. Geen luchtbellen dankzij puntjeslijm. Ook eenvoudig te verwijderen.* Coala Re-Stick: polymeer vinyl. Herpositioneerbaar en gemakkelijk verwijderbaar zonder gevaar voor lijmresten.PVC-vrije media:* Coala Clear Tack: zelfhechtende technologie zonder lijm, zeer geschikt voor glanzende oppervlakken. Geen gevaar voor lijmresten. De film is ultra clear, dus ideaal voor bijvoorbeeld etalages.* Coala White Tack: witte versie van Coala Clear Tack.* NIEUW: Coala X-Tac: PVC-vrij en zelfhechtend zonder gebruik te maken van lijm. Aan de achterzijde is het product voorzien van zuignapjes die vasthechten op zeer uiteenlopende (vlakke) ondergronden. Geen gevaar voor lijmresten en verkrijgbaar in een witte en transparante versie.Al deze Easy Apply producten zijn niet alleen eenvoudig zelf aan te brengen en dus kostenefficiënt, maar het eindresultaat ziet er ook perfect uit! Meer informatie? Neem contact op met Antalis via e-mail op visualcom.be@antalis.com of bel 02 451 12 00.