Het is voor de eindgebruiker kinderspel om de stickers zélf te plaatsen - zonder veel luchtbellen of kreuken - en ook weer te verwijderen. Hulp van een professional is voor deze films overbodig:

* Coala Easy Stick: geen luchtbellen dankzij puntjeslijm. Ook eenvoudig te verwijderen.

* Coala Re-Stick: herpositioneerbaar en gemakkelijk verwijderbaar zonder gevaar voor lijmresten.

* Coala Clear Tack: zelfhechtende technologie zonder lijm, zeer geschikt voor glanzende oppervlakken. Geen gevaar voor lijmresten. De film is ultra clear, dus ideaal voor bijvoorbeeld etalages.

* Coala White Tack: witte versie van Coala Clear Tack.

Al deze Easy Apply producten zijn niet alleen eenvoudig zelf aan te brengen en dus kostenefficiënt, maar het eindresultaat ziet er ook perfect uit! Meer informatie? Neem contact op met Antalis via e-mail op visualcom.be@antalis.com of bel 02 451 12 00.

Het is voor de eindgebruiker kinderspel om de stickers zélf te plaatsen - zonder veel luchtbellen of kreuken - en ook weer te verwijderen. Hulp van een professional is voor deze films overbodig:* Coala Easy Stick: geen luchtbellen dankzij puntjeslijm. Ook eenvoudig te verwijderen.* Coala Re-Stick: herpositioneerbaar en gemakkelijk verwijderbaar zonder gevaar voor lijmresten.* Coala Clear Tack: zelfhechtende technologie zonder lijm, zeer geschikt voor glanzende oppervlakken. Geen gevaar voor lijmresten. De film is ultra clear, dus ideaal voor bijvoorbeeld etalages.* Coala White Tack: witte versie van Coala Clear Tack.Al deze Easy Apply producten zijn niet alleen eenvoudig zelf aan te brengen en dus kostenefficiënt, maar het eindresultaat ziet er ook perfect uit! Meer informatie? Neem contact op met Antalis via e-mail op visualcom.be@antalis.com of bel 02 451 12 00.