De Flexa Easy Lite Lam & sound combineert alle voordelen van de Flexa Easy Lite met een ongezien mooi Italiaans design.

Zonder twijfel de ideale machine om te lamineren zonder blaasjes en dit aan hoge productiesnelheid tegen uiterst betaalbare prijs.

De Flexa Easy Lite lam & sound is van Europese makelij en volledig in zwarte carbon-look. Het toestel is uiterst makkelijk te bedienen. De spanning is regelbaar met 1 enkele knop en ook de rollen zijn heel makkelijk monteerbaar op de machine. En dit eenvoudigweg door gebruik te maken van zelfblokkerende spoelassen. Inbussleutels of andere werktools zijn niet nodig om deze eenvoudige machine te bedienen !

Niet alleen het lamineren maar ook het aanbrengen van afbeeldingen op panelen behoort tot de toepassingsmogelijkheden. Met een werkbreedte van 1600 mm en een verwarmde bovenrol is Lam & Sound een makkelijke, snelle en gebruiksvriendelijke oplossing.

Lamineren wordt pure fun met deze Lam & Sound. Zeker dankzij de ingebouwde Bose-speakers. Via een bluetoothverbinding luistert u tijdens het lamineren gewoon naar uw favoriete muziek. Tempo, maat en ritme worden meteen gezet !

Klinkt dit intussen als muziek in de oren ?

Aarzel niet en contacteer vandaag nog Cindy Danis op 0495/91.66.50 of via mail cdanis@sagam.be voor meer informatie.

De Flexa Easy Lite Lam & sound combineert alle voordelen van de Flexa Easy Lite met een ongezien mooi Italiaans design. Zonder twijfel de ideale machine om te lamineren zonder blaasjes en dit aan hoge productiesnelheid tegen uiterst betaalbare prijs. De Flexa Easy Lite lam & sound is van Europese makelij en volledig in zwarte carbon-look. Het toestel is uiterst makkelijk te bedienen. De spanning is regelbaar met 1 enkele knop en ook de rollen zijn heel makkelijk monteerbaar op de machine. En dit eenvoudigweg door gebruik te maken van zelfblokkerende spoelassen. Inbussleutels of andere werktools zijn niet nodig om deze eenvoudige machine te bedienen ! Niet alleen het lamineren maar ook het aanbrengen van afbeeldingen op panelen behoort tot de toepassingsmogelijkheden. Met een werkbreedte van 1600 mm en een verwarmde bovenrol is Lam & Sound een makkelijke, snelle en gebruiksvriendelijke oplossing.Lamineren wordt pure fun met deze Lam & Sound. Zeker dankzij de ingebouwde Bose-speakers. Via een bluetoothverbinding luistert u tijdens het lamineren gewoon naar uw favoriete muziek. Tempo, maat en ritme worden meteen gezet !Klinkt dit intussen als muziek in de oren ?Aarzel niet en contacteer vandaag nog Cindy Danis op 0495/91.66.50 of via mail cdanis@sagam.be voor meer informatie.